Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Σύσκεψη για την οζώδη δερματίτιδα των βοοειδών
Σύσκεψη για  την οζώδη δερματίτιδα των βοοειδών

Σύσκεψη για την οζώδη δερματίτιδα των βοοειδών

Ενημέρωση σχετικά με τα προληπτικά μέτρα, που πρέπει να ληφθούν για την αποφυγή της επέκτασης της ασθένειας στην περιοχή, στο πλαίσιο του σχεδίου μέτρων επιτήρησης των βοοτροφικών εκμεταλλεύσεων που προτείνονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το ΥΠΑΑΤ, θα γίνει στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (3ος όροφος) την Τρίτη 31/5/2016 και ώρα 12:00 μ.

Η ενημέρωση θα γίνει έχοντας υπόψη ότι εμφανίζονται κρούσματα Οζώδους Δερματίτιδας των βοοειδών σε γειτονικές περιφέρειες, χωρίς να υπάρχει αντίστοιχο κρούσμα στη Περιφέρεια Θεσσαλίας και καλούνται οι αγελαδοτρόφοι και οι συλλογικοί τους φορείς της Π.Ε. Μαγνησίας να προσέλθουν.

Ενημέρωση για τους κτηνοτρόφους στη Λάρισα

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 1/6/2016 και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου της Περιφέρειας (Θεοφράστου και Καλλισθένους) θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για όλους τους κτηνοτρόφους (είτε ανήκουν σε συλλόγους είτε μεμονωμένους) για την εξέλιξη της Οζώδους Δερματίτιδας και την προμήθεια των εμβολίων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση