Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Συνάντηση περιφερειάρχη με παραγωγούς παρακάρλιων περιοχών
Συνάντηση περιφερειάρχη με παραγωγούς παρακάρλιων περιοχών

Συνάντηση περιφερειάρχη με παραγωγούς παρακάρλιων περιοχών

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκαν παραγωγοί και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης των παρακάρλιων περιοχών για να του εκφράσουν την ικανοποίησή τους για την ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτων και την επάρκεια νερού άρδευσης στις περιοχές αυτές από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Όπως μάλιστα ανέφεραν, τόσο με τα της Κάρλας όσο και με άλλες παρεμβάσεις, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα και μάλιστα περιοχές οπού δεν ήταν στη ευθύνη της αιρετής Περιφέρειας, δόθηκε λύση σε χρονίζοντα προβλήματα άρδευσης καλλιεργειών.

 

Ο Κώστας σημείωσε ότι η στηρίζει έμπρακτα τους παραγωγούς καθώς: «ο αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν από τους κυριότερους πυλώνες του ακαθάριστου περιφερειακού προϊόντος της Θεσσαλίας και χρειάζεται τη στήριξή μας με στοχευμένες παρεμβάσεις.

 

Στις παρακάρλιες περιοχές μέσω των μόνιμων φραγμάτων, του αντλιοστάσιου της Κάρλας, του φράγματος στον Πηνειό, των παρεμβάσεων στο δίκτυο άρδευσης και των άλλων έργων της Κάρλας, δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των υδάτων της ευρύτερης περιοχής, το οποίο στηρίζει την παραγωγή, εμπλουτίζει τον υδροφόρο ορίζοντα και δημιουργεί ευνοϊκότερες συνθήκες για την προστασία του περιβάλλοντος».

Στη παραβρέθηκε επίσης ο εντεταλμένος σύμβουλος Υδάτων Γιώργος Λαδόπουλος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση