Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με το Σύνδεσμο Παραδοσιακών Ελαιώνων Νοτιοδυτικής Μαγνησίας
Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με το Σύνδεσμο Παραδοσιακών Ελαιώνων Νοτιοδυτικής Μαγνησίας

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με το Σύνδεσμο Παραδοσιακών Ελαιώνων Νοτιοδυτικής Μαγνησίας

Με τον Σύνδεσμο Παραδοσιακών Ελαιώνων οτιοδυτικής Μαγνησίας –  συναντήθηκε η βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κα Κατερίνα την 26/6/2022 στον Πτελεό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκτέθηκαν τα σημαντικά προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζουν οι ελαιοκαλλιεργητές των παραδοσιακών ελαιώνων της νοτιοδυτικής Μαγνησίας και οι τρόποι με τους οποίους πρέπει η Πολιτεία να στηρίξει τους ελαιοπαραγωγούς μετά από 3 χρόνια ακαρπίας και εν μέσω της συνεχώς αυξανόμενης ς που διογκώνει το ήδη υψηλό κόστος ς.

Επιπλέον συζητήθηκαν οι τρόποι, τα μέσα και οι συνέργειες που πρέπει να χρησιμοποιηθούν ώστε το ιδιαίτερο προϊόν που παράγεται από την ελαιοκομία να αναδειχθεί και να αποκτήσει την θέση που του αξίζει στην εγχώρια και την διεθνή αγορά.

Η κα ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου Παραδοσιακών Ελαιώνων Νοτιοδυτικής Μαγνησίας για την συζήτηση και την και τόνισε ότι στο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ διαμορφώνονται εξειδικευμένες και στοχευμένες προτάσεις για την στήριξη της ελαιος και ότι η ίδια θα μεταφέρει τις προτάσεις και τους προβληματισμούς που προέκυψαν από την συζήτηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση