Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με το Σύνδεσμο Παραδοσιακών Ελαιώνων Νοτιοδυτικής Μαγνησίας
Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με το Σύνδεσμο Παραδοσιακών Ελαιώνων Νοτιοδυτικής Μαγνησίας

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με το Σύνδεσμο Παραδοσιακών Ελαιώνων Νοτιοδυτικής Μαγνησίας

Με τον Σύνδεσμο Παραδοσιακών Ελαιώνων Νοτιοδυτικής Μαγνησίας – Oliveto Magnes συναντήθηκε η Μαγνησίας ΠΣ κα Κατερίνα Παπανάτσιου την Κυριακή 26/6/2022 στον Πτελεό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκτέθηκαν τα σημαντικά προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζουν οι ελαιοκαλλιεργητές των παραδοσιακών ελαιώνων της νοτιοδυτικής Μαγνησίας και οι τρόποι με τους οποίους πρέπει η Πολιτεία να στηρίξει τους ελαιοπαραγωγούς μετά από 3 χρόνια ακαρπίας και εν μέσω της συνεχώς αυξανόμενης ακρίβειας που διογκώνει το ήδη υψηλό κόστος καλλιέργειας.

Επιπλέον συζητήθηκαν οι τρόποι, τα μέσα και οι συνέργειες που πρέπει να χρησιμοποιηθούν ώστε το ιδιαίτερο προϊόν που παράγεται από την παραδοσιακή ελαιοκομία να αναδειχθεί και να αποκτήσει την θέση που του αξίζει στην εγχώρια και την διεθνή αγορά.

Η κα Παπανάτσιου ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου Παραδοσιακών Ελαιώνων Νοτιοδυτικής Μαγνησίας για την συζήτηση και την ενημέρωση και τόνισε ότι στο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ διαμορφώνονται εξειδικευμένες και στοχευμένες προτάσεις για την στήριξη της ελαιοκαλλιέργειας και ότι η ίδια θα μεταφέρει τις προτάσεις και τους προβληματισμούς που προέκυψαν από την συζήτηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση