Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Συναντήσεις με υπουργούς και διοικήσεις τραπεζών για δάνεια στην ΑΤΕ
Συναντήσεις με υπουργούς και διοικήσεις τραπεζών για δάνεια στην ΑΤΕ

Συναντήσεις με υπουργούς και διοικήσεις τραπεζών για δάνεια στην ΑΤΕ

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και της ικήτας Πρίντζος μαζί με τον πρόεδρο της   Αλέξανδρο Κοντό έχουν προγραμματίσει το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου συναντήσεις με αρμόδιους υπουργούς αλλά και με διοικήσεις τραπεζών και ιδιαίτερα με τους εκκαθαριστές της πρώην για θέματα που απασχολούν τους αλλά και Συνεταιριστικές Οργανώσεις.

Ειδικότερα, στους εκκαθαριστές της πρώην θα τεθεί υπόψη τους το θέμα των κόκκινων δανείων και θα ζητηθεί εκ μέρους μας εξεύρεση λύσης, στο μεγάλο αυτό θέμα που απασχολεί μεγάλη μερίδα αγροτών και Συνεταιριστικών Οργανώσεων.

“Όσοι αλλά και Συνεταιρισμοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με οφειλές τους στην πρώην ΑΤΕ και επιθυμούν και την δική μας συνδρομή μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με την υποδιευθύντρια του Συνεταιρισμού  Ζλατούδη Θεοδοσία στο τηλέφωνο 2421063845, προκειμένου να μας γίνει αφενός η σχετική στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά και αφετέρου να μας προσκομισθούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Εκ μέρους της Σ.Α.Σ.Ο. και του Συνεταιρισμού μας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στήριξης στα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων και ιδιαίτερα στο θέμα των οφειλών με την πρώην ΑΤΕ” αναφέρει ο κ. Πρίντζος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση