Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Συναντήσεις με υπουργούς και διοικήσεις τραπεζών για δάνεια στην ΑΤΕ
Συναντήσεις με υπουργούς και διοικήσεις τραπεζών για δάνεια στην ΑΤΕ

Συναντήσεις με υπουργούς και διοικήσεις τραπεζών για δάνεια στην ΑΤΕ

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και αντιπρόεδρος της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Νικήτας Πρίντζος μαζί με τον πρόεδρο της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.  Αλέξανδρο Κοντό έχουν προγραμματίσει το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου συναντήσεις με αρμόδιους υπουργούς αλλά και με διοικήσεις τραπεζών και ιδιαίτερα με τους εκκαθαριστές της πρώην ΑΤΕ για θέματα που απασχολούν τους αγρότες αλλά και Συνεταιριστικές Οργανώσεις.

Ειδικότερα, στους εκκαθαριστές της πρώην ΑΤΕ θα τεθεί υπόψη τους το θέμα των κόκκινων δανείων και θα ζητηθεί εκ μέρους μας εξεύρεση λύσης, στο μεγάλο αυτό θέμα που απασχολεί μεγάλη μερίδα αγροτών και Συνεταιριστικών Οργανώσεων.

“Όσοι αγρότες αλλά και Συνεταιρισμοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με οφειλές τους στην πρώην ΑΤΕ και επιθυμούν και την δική μας συνδρομή μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με την υποδιευθύντρια του Συνεταιρισμού  Ζλατούδη Θεοδοσία στο τηλέφωνο 2421063845, προκειμένου να μας γίνει αφενός η σχετική ενημέρωση στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά και αφετέρου να μας προσκομισθούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Εκ μέρους της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και του Συνεταιρισμού μας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στήριξης στα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων και ιδιαίτερα στο θέμα των οφειλών με την πρώην ΑΤΕ” αναφέρει ο κ. Πρίντζος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση