Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας
Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας

Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας

Η Διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών-ων . Μαγνησίας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας, συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα της αγωνιζόμενης αγροτιάς που τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζει ανεπανάληπτες από πλημύρες σε πάρα πολλές περιοχές της Θεσσαλίας.

Δεν φτάνει που κάθε χρόνο οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αντιμετωπίζουν τις βάρβαρες αντιαγροτικές πολιτικές της κυβέρνησης και της που τους οδηγούν στο ξεκλήρισμα, τους διώχνει από τον τόπο τους, για να τους πετάξει στον «καιάδα» της ανεργίας, στο αντιπαραγωγικό «κοινωνικό περιθώριο».

Και από την άλλη συνεχίζονται ασταμάτητα τα νέα αγροτοδικεία, που ξεκίνησαν από τις όλες προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως είναι συνέχεια της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επί κυβέρνησης του, σχηματίστηκε η την οποία η Δ αξιοποιεί για την καταστολή του αγώνα τους, για να τρομοκρατήσει τους αγωνιζόμενους αγρότες.

Την Παρασκευή, 25/9/2020 στο πρωτοδικείου Βόλου θα γίνει ακόμα μια τέτοια δίκη του αγρότη Νίκου Αγγελή, που πρωτοστάτησε στην οργάνωση του αγώνα των αγροτών της περιοχής Μαγνησίας για τα αυτονόητα, όπως ν' αγωνιστούν ενάντια στη αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση και τις υπέρογκες ασφαλιστικές του νόμου Κατρούγκαλου, καθώς και για την υψηλή .

Το Σωματείο Καθαριστριών/των πήρε την να συμμετέχει στην διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια Βόλου, στις 10:00 το πρωί και καλεί τους συναδέλφους τους να πάρουν μέρος και να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη συμ που έχει ανάγκη το λαϊκό κίνημα στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση