Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας
Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας

Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας

Η Διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών-ων Ν. ς, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ς, συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα της αγωνιζόμενης αγροτιάς που τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζει ανεπανάληπτες από πλημύρες σε πάρα πολλές περιοχές της Θεσσαλίας.

Δεν φτάνει που κάθε χρόνο οι αγρότες και οι αντιμετωπίζουν τις βάρβαρες αντιαγροτικές πολιτικές της κυβέρνησης και της Ε.Ε. που τους οδηγούν στο ξεκλήρισμα, τους διώχνει από τον τόπο τους, για να τους πετάξει στον «καιάδα» της ανεργίας, στο ααραγωγικό «κοινωνικό περιθώριο».

Και από την άλλη συνεχίζονται ασταμάτητα τα νέα αγροτοδικεία, που ξεκίνησαν από τις όλες προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως είναι συνέχεια της ς του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επί κυβέρνησης του, σχηματίστηκε η δικογραφία την οποία η ΝΔ αξιοποιεί για την καταστολή του αγώνα τους, για να τρομοκρατήσει τους αγωνιζόμε αγρότες.

Την Παρασκευή, 25/9/2020 στο πρωτοδικείου θα γίνει ακόμα μια τέτοια δίκη του αγρότη Νίκου Αγγελή, που πρωτοστάτησε στην οργάνωση του αγώνα των αγροτών της περιοχής Μαγνησίας για τα αυτονόητα, όπως ν' αγωνιστούν ενάντια στη αντι και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές του νόμου Κατρούγκαλου, καθώς και για την υψηλή φορολογία.

Το Σωματείο Καθαριστριών/των πήρε την απόφαση να συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια , στις 10:00 το πρωί και καλεί τους συναδέλφους τους να πάρουν μέρος και να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση που έχει ανάγκη το λαϊκό κίνημα στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων.

"Αλιεύοντας" την είδηση