Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας
Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας

Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας

Η Διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών-ων Ν. , ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων , συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα της αγωνιζόμενης αγροτιάς που τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζει ανεπανάληπτες καταστροφές από πλημύρες σε πάρα πολλές περιοχές της Θεσσαλίας.

Δεν φτάνει που κάθε χρόνο οι και οι κτηνοτρόφοι αντιμετωπίζουν τις βάρβαρες αντιαγροτικές πολιτικές της κυβέρνησης και της Ε.Ε. που τους οδηγούν στο ξεκλήρισμα, τους διώχνει από τον τόπο τους, για να τους πετάξει στον «καιάδα» της ανεργίας, στο αντιπαραγωγικό «κοινωνικό περιθώριο».

Και από την άλλη συνεχίζονται ασταμάτητα τα νέα αγροτοδικεία, που ξεκίνησαν από τις όλες προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως είναι συνέχεια της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επί κυβέρνησης του, σχηματίστηκε η δικογραφία την οποία η ΝΔ αξιοποιεί για την καταστολή του αγώνα τους, για να τρομοκρατήσει τους αγωνιζόμενους .

Την Παρασκευή, 25/9/2020 στο πρωτοδικείου θα γίνει ακόμα μια τέτοια του αγρότη Νίκου Αγγελή, που πρωτοστάτησε στην οργάνωση του αγώνα των αγροτών της περιοχής για τα αυτονόητα, όπως ν’ αγωνιστούν ενάντια στη αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση και τις υπέρογκες του νόμου Κατρούγκαλου, καθώς και για την υψηλή φορολογία.

Το Σωματείο Καθαριστριών/των πήρε την απόφαση να συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια , στις 10:00 το πρωί και καλεί τους συναδέλφους τους να πάρουν μέρος και να εκφράσουν την και τη συμπαράσταση που έχει ανάγκη το λαϊκό κίνημα στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση