Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΕΛΓΑ στη Βουλή
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΕΛΓΑ  στη Βουλή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΕΛΓΑ στη Βουλή

Συγκέντρωση διμρτυρίας των εργαζομένων του Οργανισμού αύριο Τετάρτη 06-07-2016 και ώρα 9:30 π.μ. έξω από την Βουλή, ημέρα ψήφισης της επίμαχης ς, αποφάσισε το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛ.Γ.Α. που συνεδρίασε εκτάκτως, λαμβάνοντας υπόψιν τις αρνητικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, σχετικά με την εξαίρεση του ΕΛ.Γ.Α. από τις διατάξεις του μνημονιακού νόμου 4336/2015.

Επίσης αποφάσισε τα εξής:

-΄Εκτακτη Γεν. Συνέλευση την Τετάρτη το απόγευμα στην Αθήνα.

.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛ.Γ.Α. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ΄Ελληνες Αγρότες και στους εργαζόμενους του Οργανισμού και με δεδομένη την αδυναμία ς του εκτιμητικού έργου καλεί τα μέλη του Συλλόγου που κατέχουν θέσεις ευθύνης (επιπέδου διεύθυνσης, τμήματος, υ) να θέσουν την Δευτέρα 04-06-2016 τις παρ τους στην διάθεση της Διοίκησης.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Σωματείου για την συνέχιση της λειτουργίας του Οργανισμού και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους ΄Ελληνες , η Κυβέρνηση δια των συναρμόδιων υπουργών της, με τις πολιτικές της, ωθούν τον ΕΛ.Γ.Α. στο τέλμα, εμπαίζοντας τους και τους εργαζόμενους, οδηγώντας με μαθηματική στην κατάρρευση του γεωργοασφαλιστικού συστήματος της χώρας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση