Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας η αντιπρόεδρος της ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας η αντιπρόεδρος της ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας η αντιπρόεδρος της ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η στενή συνεργασία και Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής, που οδηγεί σε απτά αποτελέσματα τόσο σε επίπεδο αναβάθμισης υποδομών όσο και στη συνολική στήριξη του εκπαιδευτικού έργου της Σχολής επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης με την αντιπρόεδρο του Γεωργία Μπόκα.

Στη διάρκεια της συνάντηση συζητήθηκε η αναβάθμιση της ε.ο. Λάρισας – Τρικάλων στο τμήμα Γεωργική Σχολή – Τερψιθέα που προωθείται με μελέτη που εκπονεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς και εκπαιδευτικά θέματα στο πλαίσιο του της Αβερωφείου, που ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών του Ιωάννης Ξύδης, ο γενικός διευθυντής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Σπύρος Σταχτιάρης και η διευθύντρια της Αβερωφείου Σχολής Ευαγγελία Σιώκη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση