Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Στο ΕΒΟΛ η α’ συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.
Στο ΕΒΟΛ η α’ συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

Στο ΕΒΟΛ η α’ συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

Στα γραφεία της Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ,του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) στις 20 Μαϊου 2017.

Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ.της νεοσύστατης τριτοβάθμιας Συνεταιριστικής Οργάνωσης, μετά την συγκρότηση του σε σώμα, στην οποία θα συμμετάσχει και το Εποπτικό Συμβούλιό της.

Ιδιαίτερα συμβολική θεωρείται η επιλογή του Θεσσαλικού χώρου, ως τόπος για την πρώτη συνεδρίαση της διοίκησης της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε, προκειμένου να αναδειχθεί η σπουδαιότητα των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου της χώρας και σηματοδοτεί την προσπάθεια που θα καταβληθεί εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου για την επίλυσή τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση