Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Στο μπλόκο των Μικροθηβών ο Αχιλλέας Μπέος
Στο μπλόκο των Μικροθηβών ο Αχιλλέας Μπέος

Στο μπλόκο των Μικροθηβών ο Αχιλλέας Μπέος

 

Το μπλόκο των αγροτών της , στον κόμβο των Μικροθηβών, επισκέφτηκε σήμερα το βράδυ ο αιρετός δήμαρχος Βόλου, που τελεί εν , συνοδευόμενος από συνεργάτες του, προκειμένου να τους εκφράσει τη συμπαράσταση και τη στήριξη στον δίκαιο αγώνα που δίνουν, στους δρόμους μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, «τόσο για τους ίδιους, όσο και για την ίδια την Ελλάδα και την πατρίδα, κόντρα στη εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση που αυτό το θα επιφέρει σε ευρύτατα κοινωνικά στρώματα αν περάσει» όπως τόνισε.

Είμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε ανθρώπινα, όπως όλους τους συμπολίτες μας που μάχονται για τα δίκαια αιτήματα τους, τόνισε ο κ. Μπέος, που ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι η παρουσία του εκεί δεν έχει καμία πολιτική, πολύ δε περισσότερο κομματική, σκοπιμότητα.

Οι αγρότες που βρίσκονταν εκεί υποδέχθηκαν το Αχ. Μπέο  και τον ευχαρίστησαν, δια του συνδικαλιστή, Δημ. Σπαθή, για την συμπαράστασή του, ενώ εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα βγουν νικητές από τον αγώνα που δίνουν, γιατί είναι αγώνας επιβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση