Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της ανάδειξης και ς των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου .

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, αποτελεί την μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην . Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στόχος και του 8ου Φεστιβάλ είναι η και του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό, στο εμπορικό κοινό και στους χώρους μαζικής ς. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παρς και ς μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί και φέτος από παράλληλες εκ και Συνέδρια που σκοπό έχουν την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για εξειδικευμένα θέματα μελισσοκομίας.

Καλούνται όσοι επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο της να απευθυνθούν στους οικείους συλλόγους και συνεταιρισμούς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση