Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Στην Ελληνική δικαιοσύνη ο Α.Σ. Βόλου κατά τηλεοπτικού σταθμού
Στην Ελληνική δικαιοσύνη ο  Α.Σ. Βόλου κατά τηλεοπτικού σταθμού

Στην Ελληνική δικαιοσύνη ο Α.Σ. Βόλου κατά τηλεοπτικού σταθμού

“Ο κι η γλακτο ΕΒΟΛ, δέχθηκαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο μια σειρά ανυπόστατων, ψευδών και συκοφαντικών καταγγελιών. Τις καταγγελίες έκαναν οι δημοσιογραφούντες και οι παρατρεχάμενοι ενός μικρού καναλιού.” Τα παραπάνω τονίζει το Δ.Σ. του Α.Σ. , μετά  το πέρας της έκτακτης σημερινής συνεδρίασής του.

 

Σε  ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνεται: “ΣΤΟΧΟΣ τους: να πλήξουν τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. , για να αποδυναμώσουν και να απαξιώσουν την ΕΒΟΛ, ώστε να γίνει εύκολη λεία των ανταγωνιστών της.

ΜΕΣΑ και ΠΡΑΚΤΣ τους: να επιδίδονται απρόκλητα και με περισσή εμμονή στη δυσφήμησή του ΑΣ Βόλου και της ΕΒΟΛ μέσω των Μ.Μ.Ε., διευκολύνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο ανταγωνιστικά συμφέροντα, που ενοχλούνται από την ανοδική και πετυχημένη πορεία τους.

Τα μέλη του , το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού, αλλά και ο Πρόεδρός του, έδωσαν προφορικώς, γραπτώς και τηλεοπτικώς, τις πρέπουσες αποστομωτικές απαντήσεις. Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των Δικαστηρίων και στο Ραδιος, όπου έχουμε προσφύγει.

Κατόπιν όλων αυτών εκτιμούμε ότι είναι λάθος, άσκοπη και ανούσια η περαιτέρω ενασχόληση με το θέμα αυτό. Και τούτο λόγω ασημαντότητας και αναξιοπιστίας των καταγγελλόντων αλλά και λόγω του ανόητου και συκοφαντικού περιεχομένου των καταγγελλομένων.

Από σήμερα και εφεξής δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό, οποιεσδήποτε νέες καταγγελίες κι αν επινοήσουν οι καταγγέλλοντες, οι δημοσιογραφούντες και οι παρατρεχάμενοι και οποιοδήποτε και αν είναι το μέγεθος της αναίδειας και του θράσους του τηλεοπτικού κιτρινισμού. Τον τελικό λόγο πλέον έχει η Ελληνική δικαιοσύνη την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση