Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Στη Βέροια συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων
Στη Βέροια συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων

Στη Βέροια συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων

Το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων που συγκροτήθηκε στην διάρκεια των κινητοποιήσεων. Η θα πραγματοποιηθεί στην στο Ξενοδοχείο ΑΙ στον περιφερειακό δρόμο ς-Νάουσας.

Στην θα συζητηθούν τα αιτήματα διεκδίκησης της μικρομεσαίας αγροτιάς και η οργάνωση της πάλης της για να αποκρούσει την αντιαγροτική που δέχεται.

Οι αγρότες έχουn απέναντί τους, αντιπάλους και εχθρούς τους, τους εμποροβιομήχα και τα μονοπώλια που με την εκμετάλλευσή τους και την κερδοσκοπία απομυζούν το μόχθο τους, τους τραπεζίτες με τα πανάκριβα δάνεια και το κράτος με τους βαρείς φόρους που ρουφούν το τους, την ΕΕ, την κυβέρνηση και τα κόμματα που με την την οποία εφαρμόζουν και στηρίζουν τους οδηγούν στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η , που δημιουργήθηκε μέσα στο καμίνι του αγώνα, καλεί όλους τους αγρότες να βρίσκονται σε συνεχή αγωνιστική επιφυλακή και εγρήγορση για να οργανώσουν νέες μάχες, με στόχο ανατρέψουν τα μέτρα και την πολιτική που τους καταστρέφει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση