Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Στη Βέροια συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων
Στη Βέροια συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων

Στη Βέροια συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων

Το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων που συγκροτήθηκε στην διάρκεια των κινητοποιήσεων. Η θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια στο Ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ στον περιφερειακό δρόμο Βέροιας-Νάουσας.

Στην θα συζητηθούν τα αιτήματα διεκδίκησης της μικρομεσαίας αγροτιάς και η οργάνωση της πάλης της για να αποκρούσει την αντιαγροτική επίθεση που δέχεται.

Οι έχουn απέναντί τους, αντιπάλους και εχθρούς τους, τους εμποροβιομήχανους και τα μονοπώλια που με την εκμετάλλευσή τους και την κερδοσκοπία απομυζούν το μόχθο τους, τους τραπεζίτες με τα πανάκριβα και το με τους βαρείς φόρους που ρουφούν το τους, την , την κυβέρνηση και τα κόμματα που με την την οποία εφαρμόζουν και στηρίζουν τους οδηγούν στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, που δημιουργήθηκε μέσα στο καμίνι του αγώνα, καλεί όλους τους να βρίσκονται σε συνεχή αγωνιστική επιφυλακή και εγρήγορση για να οργανώσουν νέες μάχες, με στόχο ανατρέψουν τα μέτρα και την που τους καταστρέφει.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καλλιεργούσε 82 στρ. με βρώμη στην Κάρλα 31χρονος και συνελήφθη για καταπάτηση - https://t.co/7WdITyGQSA -

  • Τρία έργα 3,9 εκατ. ευρώ εγκρίθηκαν από το «Αντώνης Τρίτσης» στη Θεσσαλία - https://t.co/gnnkwWZy3n -

  • Δύο τροχόσπιτα για τις ανάγκες σεισμόπληκτων οικογενειών - https://t.co/dLjALUBpay -

"Αλιεύοντας" την είδηση