Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Στη Βέροια συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων
Στη Βέροια συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων

Στη Βέροια συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων

Το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων που συγκροτήθηκε στην διάρκεια των κινητοποιήσεων. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια στο Ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ στον περιφερειακό δρόμο Βέροιας-Νάουσας.

Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν τα αιτήματα διεκδίκησης της μικρομεσαίας αγροτιάς και η οργάνωση της πάλης της για να αποκρούσει την αντιαγροτική επίθεση που δέχεται.

Οι αγρότες έχουn απέναντί τους, αντιπάλους και εχθρούς τους, τους εμποροβιομήχανους και τα μονοπώλια που με την εκμετάλλευσή τους και την κερδοσκοπία απομυζούν το μόχθο τους, τους τραπεζίτες με τα πανάκριβα δάνεια και το κράτος με τους βαρείς φόρους που ρουφούν το αίμα τους, την ΕΕ, την κυβέρνηση και τα κόμματα που με την πολιτική την οποία εφαρμόζουν και στηρίζουν τους οδηγούν στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, που δημιουργήθηκε μέσα στο καμίνι του αγώνα, καλεί όλους τους αγρότες να βρίσκονται σε συνεχή αγωνιστική επιφυλακή και εγρήγορση για να οργανώσουν νέες μάχες, με στόχο ανατρέψουν τα μέτρα και την πολιτική που τους καταστρέφει.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Θανάση Κ. Βογιατζή «Η Νίκη μας και πάλι πρωτάθλημα θα πάρει» - https://t.co/3rVQ4PUj24 -

  • Ρασοφορία μοναχής στην μονή Ταξιαρχών - https://t.co/vswdhsJUF1 -

  • Χρηματοδότηση 897.000 ευρώ για την ανακατασκευή του στίβου στο Αλκαζάρ - https://t.co/RFizZen36w -

"Αλιεύοντας" την είδηση