Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Στη Βέροια συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων
Στη Βέροια συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων

Στη Βέροια συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων

Το Σάββτο 9 Ιουλίου στις 6 το πόγευμα συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων που συγκροτήθηκε στην διάρκεια των κινητοποιήσεων. Η θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια στο Ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ στον περιφερειακό δρόμο Βέροιας-ς.

Στην θα συζητηθούν τα αιτήματα διεκδίκησης της μικρομεσαίας αγροτιάς και η οργάνωση της πάλης της για να αποκρούσει την αντιαγροτική επίθεση που δέχεται.

Οι αγρότες έχουn απέναντί τους, αάλους και εχθρούς τους, τους εμποροβιομήχανους και τα μονοπώλια που με την εκμετάλλευσή τους και την κερδοσκοπία απομυζούν το μόχθο τους, τους τραπεζίτες με τα πανάκριβα δάνεια και το με τους βαρείς φόρους που ρουφούν το αίμα τους, την , την και τα κόμματα που με την πολιτική την οποία εφαρμόζουν και στηρίζουν τους οδηγούν στο ξεκλήρισμα, στη και στην εξαθλίωση.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, που δημιουργήθηκε μέσα στο καμίνι του αγώνα, καλεί όλους τους αγρότες να βρίσκονται σε συνεχή αγωνιστική επιφυλακή και εγρήγορση για να οργανώσουν νέες μάχες, με στόχο ανατρέψουν τα μέτρα και την πολιτική που τους καταστρέφει.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση