Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Στη σύσκεψη αγροτών Ν. Πηλίου και Ζαγοράς αντιπροσωπεία της ΛΑΕ Μαγνησίας
Στη σύσκεψη αγροτών Ν. Πηλίου και Ζαγοράς αντιπροσωπεία της ΛΑΕ Μαγνησίας

Στη σύσκεψη αγροτών Ν. Πηλίου και Ζαγοράς αντιπροσωπεία της ΛΑΕ Μαγνησίας

Αντιπροσωπεία της παραβρέθηκε στη σύσκεψη αγροτών Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς στο Πορφυρογένειο Πνευματικό κέντρο της Αγριάς.

Εκ μέρους της τη σύσκεψη χαιρέτησε ο Κώστας , μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην βουλευτής της ΛΑΕ και τόνισε την πλήρη και αμέριστη υποστήριξη του μετώπου στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι αγρότες προκειμένου να καλλιεργούν και να ζουν με αξιοπρέπεια στη γη τους.
Αναπτύχτηκε πλούσιος διάλογος και ακούστηκαν πολλές απόψεις αγροτών, που έδωσαν την πραγματική διάσταση του προβλήματος της εξαθλίωσης και της προϊούσας φτωχοποίησης της μικρομεσαίας αγροτιάς, που απειλείται με ολοκληρωτικό αφανισμό. Ολες οι απόψεις που κατατέθηκαν, συνέτειναν στο να κατευθυνθούν οι αγρότες Ζαγοράς και του Ν. Πηλίου με τα μηχανήματά τους στο μπλόκο των Μικροθηβών για να ενωθούν με τους αγρότες που ήδη βρίσκονται εκεί, και να δώσουν συντεταγμένα τον αγώνα ύπαρξης.
Μετά το τέλος της σύσκεψης, η αντιπροσωπεία της ΛΑΕ συναντήθηκε με το συντονιστικό αγώνα των αγροτών της Ζαγοράς που με τη σειρά τους υποστήριξαν ότι πρέπει να υπάρξει συντονισμός του αγώνα των αγροτών με εκείνον των άλλων κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων (επαγγελματοβιοτέχνες, , επιστήμονες) που ισοπεδώνονται με το μνημόνιο-οδωστρωτήρα της μνημονιακής  ψευτοΑριστεράς.
Διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων της ΛΑΕ με τους αγωνιζόμενους αγρότες και ανιχνεύτηκαν όλες οι πιθανές πρωτοβουλίες που θα μπορέσουν να απλώσουν τον αγώνα και να κερδίσουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, η οποία εξάλλου φτωχοποιείται το ίδιο ραγδαία.
Ο αγώνας επιβίωσης και ύπαρξης, θα πρέπει να δοθεί μέχρι τέλους, προκειμένου να παραμείνει ζωντανός ο , από τους πιο βασικούς στυλοβάτες της παραγωγικής ανασυγκρότησης της πατρίδας μας με μιαν άλλη πορεία αναγέννησης, έξω και πέρα από τα μνημόνια της καταστροφής.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/vXIkeqWETp -

"Αλιεύοντας" την είδηση