Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Σε λειτουργία η εφαρμογή Διοικητικών Πράξεων ΕΑΕ 2020
Σε λειτουργία η εφαρμογή Διοικητικών Πράξεων ΕΑΕ 2020

Σε λειτουργία η εφαρμογή Διοικητικών Πράξεων ΕΑΕ 2020

Τ ιτήματα Διοικητικών Πράξεων, για το έτος 2020, καταχωρούνται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμούν να μεταβάλουν στοιχεία των αιτήσεών τους, στο πλαίσιο διόρθωσης προφανών σφαλμάτων, υποβάλουν τις αλλαγές συγκεκριμένων πεδίων της οριστικής είτε  μέσω των Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων (Κ.Υ.Δ) που είχαν αρχικά απευθυνθεί είτε απευθείας στο ΟΠΣΕΑΕ.

Επισημαίνεται ότι οι μεταβολές των αιτήσεων και η υποβολή αιτημάτων διοικητικής πράξης αναφορικά με τα αγροτικής ανάπτυξης (διάφορα ) θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι την πρώτη πληρωμή της δράσης (προκαταβολή) δηλαδή την 30/11/2020.

Ειδικότερα για τα Μέτρα 10 και 11 και δεδομένου ότι η προκαταβολή θα καταβληθεί μέχρι 30.11.2020 οι προαναφερόμενες Διοικητικές Πράξεις, η επισύναψη ορθού ενοικιαστηρίου και η μεταβολή λοιπόν στοιχείων ιδιοκτησίας για τις περιπτώσεις που υπάρχει οριστική ένταξη στην δράση 10.1.08 «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ» 3η Πρόσκληση κρίνεται απαραίτητο να υποβληθούν μέχρι 11.11.2020.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων πραγματοποιείται στην εφαρμογή https://osdeypovoli.dikaiomata.gr/gaee2020/#/EdetedeaeehdSearch

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση