Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Πρώτη δάσωση γεωργικών γαιών
Πρώτη δάσωση γεωργικών γαιών

Πρώτη δάσωση γεωργικών γαιών

Η Γενική Δ/νση Δασών και  Αγρ. Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. ς, ενημερώνει τους επενδυτές των προγραμμάτων δάσωσης για  την έναρξη της διαδικασίας υποβολής Δηλώσεων Εφαρμογής έτους 2018 των δικαιούχων του Υπομέτρου 8.1  “ΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ”-ανειλημμένες υποχρεώσεις του Μέτρου 2.2.1 “ΠΡΩΤΗ ΔΑΣΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΏΝ ΓΑΙΩΝ” (ΠΑΑ 2007-2013).

Η χρονική της υποβολής  είναι από 10.1.2019 έως 28.2.2019.

Τα δικαιολογητικά τα οποία υποβάλλονται από τους δικαιούχους (στα κατά τόπους Δασαρχεία) είναι τα ακόλουθα:

  1. Η Δήλωση εφαρμογής υποβάλλεται είτε ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα από τους δικαιούχους για κάθε δασική επένδυση χωριστά και κατατίθεται στην συνέχεια στο αρμόδιο είτε οι δικαιούχοι απευθύνονται στο αρμόδιο για να παραλάβουν και να υποβάλλουν το έντυπο της Δήλωσης Εφαρμογής.

  2. Η Ετήσια Αίτηση Πληρωμής από το που αφορά τα αγροτεμάχια που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της δάσωσης (όχι ολόκληρη την δήλωση ).

  3. Φωτοαντίγραφο της 1ης σελίδας του τραπεζικού λογαριασμού ή της  Αστυνομικής ταυτότητας αν υπάρχουν .

Σημειώνεται  επίσης ότι η μη υποβολή της δήλωσης εφαρμογής ανά ένα έτος έχει σαν συνέπεια την μη καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης ενώ η επανάληψη της μη υποβολής το επόμενο έτος θεωρείται ως μονομερής  της επένδυσης και συνεπάγεται την επιστροφή μέρους του ποσού των ενισχύσεων που μέχρι σήμερα καταβλήθηκαν.

Τέλος υπενθυμίζεται στους επενδυτές ότι για την καταβολή της  ετήσιας  πριμοδότησης απαραίτητη προϋπόθεση είναι ενημέρωση μέσω του ΚΕΠΠΥΕΛ του  Μητρώου Αγροτών με τα φορολογικά στοιχεία έτους 2017 και ΟΣΔΕ 2017.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση