Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Πρώτη δάσωση γεωργικών γαιών
Πρώτη δάσωση γεωργικών γαιών

Πρώτη δάσωση γεωργικών γαιών

Η Γενική Δ/νση Δασών και  Αγρ. Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας, ενημερώνει τους επενδυτές των προγραμμάτων δάσωσης για  την έναρξη της διαδικασίας υποβολής Δηλώσεων Εφαρμογής έτους 2018 των δικαιούχων του Υπομέτρου 8.1  “ΔΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ”-ανειλημμένες υποχρεώσεις του Μέτρου 2.2.1 “ΠΡΩΤΗ ΔΑΣΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΏΝ ΓΑΙΩΝ” (ΠΑΑ 2007-2013).

Η χρονική περίοδος της υποβολής  είναι από 10.1.2019 έως 28.2.2019.

Τα δικαιολογητικά τα οποία υποβάλλονται από τους δικαιούχους (στα κατά τόπους Δασαρχεία) είναι τα ακόλουθα:

  1. Η Δήλωση εφαρμογής υποβάλλεται είτε ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα από τους δικαιούχους για κάθε δασική επένδυση χωριστά και κατατίθεται στην συνέχεια στο αρμόδιο Δασαρχείο είτε οι δικαιούχοι απευθύνονται στο αρμόδιο Δασαρχείο για να παραλάβουν και να υποβάλλουν το έντυπο της Δήλωσης Εφαρμογής.

  2. Η Ετήσια Αίτηση Πληρωμής από το που αφορά τα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της δάσωσης (όχι ολόκληρη την δήλωση ΟΣΔΕ).

  3. Φωτοαντίγραφο της 1ης σελίδας του τραπεζικού λογαριασμού ή της  Αστυνομικής ταυτότητας αν υπάρχουν αλλαγές.

Σημειώνεται  επίσης ότι η μη υποβολή της δήλωσης εφαρμογής ανά ένα έτος έχει σαν συνέπεια την μη καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης ενώ η επανάληψη της μη υποβολής το επόμενο έτος θεωρείται ως μονομερής διακοπή της επένδυσης και συνεπάγεται την μέρους του ποσού των ενισχύσεων που μέχρι σήμερα καταβλήθηκαν.

Τέλος υπενθυμίζεται στους επενδυτές ότι για την καταβολή της  ετήσιας  πριμοδότησης απαραίτητη προϋπόθεση είναι ενημέρωση μέσω του ΚΕΠΠΥΕΛ του  Μητρώου Αγροτών με τα φορολογικά στοιχεία έτους και ΟΣΔΕ 2017.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση