Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.  λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Από σήμερα Δευτέρα (28-01-2018) και 14.00 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων, στο τμήμα του Αυτοκινητο Π.Α.Θ.Ε., από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

Κατεύθυνση Κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

• Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.).

Κατεύθυνση Κυκλοφορίας προς Αθήνα:

• Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).

• Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου ς, θα αναστρέφονται μέσω της Αερος και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ακολούθως της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).

H Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων χαιρετίζει τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που με τα τρακτέρ τους έστησαν μπλόκα σε πολλές περιοχές της χς, κλιμακώνοντας την πάλη για την ικανοποίηση των δίκαιων και ζωτικής σημασίας αιτημάτων.

Μέχρι τώρα μπλόκα έχουν στηθεί σε: Λάρισα (κόμβος ς), Μαγνησία (κόμβος Αερινού), Φθιώτιδα (κόμβος Πελασγίας), Βέροια (κόμβος Κουλούρας), (διασταύρωση ς), Πέλλα (διασταύρωση Γυψοχωρίου), Σέρρες (στροφή Σιδηροκάστρου), Φλώρινα (κόμβος Αντιγόνου Αμυνταίου), Αχαΐα( Ερύμανθος) Ηλεία (κόμβος Αγίου Γεωργίου), Μεσσηνία (σταθμός Μεσσήνης), Ηράκλειο Κρήτης (κόμβος Αστερουσίων), Χανιά (Μεγάλα Χωράφια), Ρέθυμνο (Μάντρες).

Τις επόμενες μέρες μπλόκα θα στηθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Καλούνται όλοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι να βγουν στα μπλόκα, ενισχύοντας το μέτωπο του αγώνα. Ν' αγωνιστούν, πιο μαζικά και πιο δυνατά, ενάντια στις επιπτώσεις σε βάρος τους από την ΚΑΠ της και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Αυτές οι πολιτικές υπηρετούν και στηρίζουν τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών του μόχθου: Τους εμποροβιομήχανους που, για ν' αυξήσουν τα κέρδη τους, κατεβάζουν στα τάρταρα τις τιμές παραγωγού σε όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα. Τα μονοπώλια που, κερδοσκοπώντας ασύστολα, ανεβάζουν στα ουράνια τις τιμές των αγροτικών μέσων και εφοδίων.

Καλούνται επίσης οι εργαζόμενοι, οι μικροί επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόροι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, η νεολαία και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να συμπαραταχθούν στον δίκαιο αγώνα των αγροτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση