Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την έκθεση της Olio Capitale 2017
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για την έκθεση της Olio Capitale 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την έκθεση της Olio Capitale 2017

Το Επιμελητήριο στo πλαίσιo των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές - στη Διεθνή « 2017» που διοργανώνεται στην Τεργέστη της Ιταλίας 4 έως και 7 Μαρτίου 2017.

Η συγκεκριμένη είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική του είδους της, αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στο κορυφαίας ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Εκτός της παρουσίασης λαδιού, ελιάς και γενικά προϊόντων ελιάς, περιλαμβάνει διαγωνισμό λαδιού και συναντήσεις b2b μεταξύ των ενδιαφερομένων. Επιπλέον, στους συμμετέχοντες δίνεται η ευκαιρία απευθείας πώλησης καθώς επίσης και γευσιγνωσίας και παρακολούθησης τεχνικών σεμιναρίων και διαλέξεων.

Το Επιμελητήριο προτίθεται να καλύψει το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Μαγνησίας σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος (τηλ. 24210-90) μέχρι και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου .

Λεπτομέρειες σχετικά με την «» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www..it .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση