Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την έκθεση της Olio Capitale 2017
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για την έκθεση της Olio Capitale 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την έκθεση της Olio Capitale 2017

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στo πλαίσιo των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – των προϊόντων τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στη Διεθνή Έκθεση « 2017» που διοργανώνεται στην Τεργέστη της Ιταλίας 4 έως και 7 Μαρτίου 2017.

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική του είδους της, αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στο κορυφαίας ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Εκτός της παρουσίασης λαδιού, ελιάς και γενικά προϊόντων ελιάς, περιλαμβάνει διαγωνισμό λαδιού και συναντήσεις b2b μεταξύ των ενδιαφερομένων. Επιπλέον, στους συμμετέχοντες δίνεται η ευκαιρία απευθείας πώλησης καθώς επίσης και γευσιγνωσίας και παρακολούθησης τεχνικών σεμιναρίων και διαλέξεων.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας προτίθεται να καλύψει το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Μαγνησίας σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος (τηλ. 24210-94700) μέχρι και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «OLIOCAPITALE» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www..it .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση