Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Πρόγραμμα Στήριξης των Μικρών Νησιών του Αιγαίου Πελάγους στον τομέα της Μελισσοκομίας
Πρόγραμμα Στήριξης των Μικρών Νησιών του Αιγαίου Πελάγους στον τομέα της Μελισσοκομίας

Πρόγραμμα Στήριξης των Μικρών Νησιών του Αιγαίου Πελάγους στον τομέα της Μελισσοκομίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. & Σποράδων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους μελισσοκόμους και οργανώσεις τους ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) ανάρτησε στο διαδίκτυο Πρόσκληση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Στήριξης των Μικρών ησιών του Αιγαίου Πελάγους στον τομέα της Μελισσοκομίας για το έτος 2020 (αρ. 455/231690/24-08-20 ΥΑ, Β' 3546).

Πιο συγκεκριμένα, δικαίωμα υποβολής αίτησης για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης έχουν οι , οι οποίοι είναι κάτοχοι θεωρημένου σε ισχύ μελισσοκομικού βιβλιαρίου, δραστηριοποιούνται μόνιμα στα μικρά του Αιγαίου Πελάγους, η έδρα της μελισσοκομικής εκμετάλλευσης τους βρίσκεται στα μικρά του Αιγαίου Πελάγους και τα μελισσοσμήνη τους είναι μονίμως εγκατεστημένα σε αυτά.

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν αίτηση ένταξης στο Πρόγραμμα από 1 Σεπτεμβρίου έως 20 Οκτωβρίου 2020 σε ψηφιακή εφαρμογή του ΥΠΑΑΤ (http://e-services.minagric.gr) ή στην Υπηρεσία μας. Το ποσό της δικαιούμενης ενίσχυσης ανέρχεται σε 12 ευρώ ετησίως, και μειώνεται κατά 1% ανά εργάσιμη ημέρα σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής η οποία δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 25 ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, έντυπων ή ηλεκτρονικών σχεδίων αιτήσεων της ανωτέρω απόφασης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στον ιστότοπο του ΥΠΑΑΤ www.minagric.gr και της www.thessaly.gov.gr, καθώς και να επικοινωνούν με την Υπηρεσία μας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2421352663 και 2421352658.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση