Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Πρόγραμμα Στήριξης των Μικρών Νησιών του Αιγαίου Πελάγους – Αμπελοοινικός τομέας ¨
Πρόγραμμα Στήριξης των Μικρών Νησιών του Αιγαίου Πελάγους – Αμπελοοινικός τομέας ¨

Πρόγραμμα Στήριξης των Μικρών Νησιών του Αιγαίου Πελάγους – Αμπελοοινικός τομέας ¨

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, ανακοινώνει ότι σύμφωνα με εγκύκλιο του Υ.ΠΑ..Τ., όσοι αμπελουργοί μετέχουν με οινοποιήσιμες ποικιλίες στο ανωτέρω έχουν την υποχρέωση να καταθέτουν κάθε χρόνο την Δήλωση συγκομιδής Σταφυλιών από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Υ.Π..Α.Τ. και να συμπληρώνουν σ΄αυτή το πεδίο για τη συμμετοχή τους στο εν λόγω πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη το έτος φύτευσης, ώστε να εξασφαλίζεται η προϋπόθεση ένταξης με βάση την ηλικία του αμπελιού που πρέπει να είναι τουλάχιστον τριών (3) ετών.

Στις περιπτώσεις Οινοποίησης της συγκομιδής από τον παραγωγό (Οινοποιός), θα πρέπει να κατατεθεί και Δήλωση Παραγωγής Οίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι αμπελουργοί μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και στο τηλέφωνο 2421352404 και 2421352402.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση