Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Προδημοσίευση δράσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020
Προδημοσίευση δράσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Προδημοσίευση δράσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Η Δνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της και Σποράδων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την προδημοσίευση των δράσεων 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης και 4.1.3 « Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν  στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην του περιβάλλοντος» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020.

Στόχος του Υπομέτρου 4.1 είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και της ανταγωνιστικότητας όλων των τύπων γεωργίας, καθώς και ορθολογική χρήση των υδατικών πόρων και της ενέργειας.

Δικαιούχοι :

Φυσικά πρόσωπα από 18 έως 60 ετών (όχι συνταξιούχοι) και να έχουν υποβάλλει Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης κατά το τρέχον () έτος υποβολής της αίτησης στήριξης  και να έχουν την ιδιότητα του «ενεργού» γεωργού. Επιπρόσθετα σε ότι αφορά στη δράση 4.1.1 θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο ΜΑΑΕ ως ή να είναι έοι Γεωργοί του Υπομέτρου 6.1.

ομικά πρόσωπα με κύρια δραστηριότητα την γεωργία και έχουν υποβάλλει Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης κατά το τρέχον () έτος.

Συλλογικά σχήματα όπως ομάδες παραγωγών, οργανώσεις παραγωγών, και ενώσεις αυτών ή   που να  είναι εγγεγραμμένοι και ενήμεροι στο μητρώο το οποίο ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία  ή νεοσύστατα  σχήματα.

  Επιλέξιμες δαπάνες  για το 4.1.1 είναι:

  1. Ανέγερση, επέκταση, εκσυγχρονισμός γεωργικών κτιρίων και κατασκευών.
  2. Αγορά, μεταφορά και εγκατάσταση καινούργιου μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού.

3. Αγορά καινούργιου μελισσοκομικού και ανθοκομικού αυτοκινήτου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση