Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Παρουσίαση δημόσιας τοιχογραφίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»
Παρουσίαση δημόσιας τοιχογραφίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Παρουσίαση δημόσιας τοιχογραφίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στις 12:00 μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της δημόσιας ς στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», στο πλαίσιο της υλοποίησης των δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:

12:00 – 13:00
• Προσέλευση ών/τριών των Δημοτικών Σχολείων της Νέας Αγχιάλου στο χώρο του εργοστασίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

• Δημιουργία ς από τους/τις ές/τριες σε προσχεδιασμένο χώρο δημόσιας τοιχογραφίας με την βοήθεια του επικεφαλής της Urban Act, Κυριάκου Ιωσηφίδη.

νωριμία και αθλοπαιδιές των μαθητών/τριών με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που θα είναι στις εγκαταστάσεις και θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με τους μαθητές/τριες.

Στους/στις μαθητές/τριες θα μοιραστούν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, αναμνηστικά (στυλό, ημερολόγια και , αθλητικό υλικό).

Η συνεργασία με το χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας θα συνεχιστεί και με επόμενες εκπαιδευτικές δράσεις. Αυτή η εκπαιδευτική συνεργασία ξεκινά συμβολικά με τα σχολεία της Νέας Αγχιάλου, ενώ σύντομα θα προσκληθούν σχολεία από όλη την και σε άλλες δράσεις (εκ, εκθέσεις, κ.ά.)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση