Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Παρουσίαση δημόσιας τοιχογραφίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»
Παρουσίαση δημόσιας τοιχογραφίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Παρουσίαση δημόσιας τοιχογραφίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Την Δευτέρα 12 οεμβρίου 2018 στις 12:00 μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της δημόσιας τοιχογραφίας στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού έας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», στο πλαίσιο της υλοποίησης των δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:

12:00 – 13:00
• Προσέλευση /τριών των Δημοτικών Σχολείων της Νέας Αγχιάλου στο χώρο του εργοστασίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

• Δημιουργία τοιχογραφίας από τους/τις μαθητές/τριες σε προσχεδιασμένο χώρο δημόσιας τοιχογραφίας με την βοήθεια του επικεφαλής της Urban Act, Κυριάκου Ιωσηφίδη.

• Γνωριμία και αθλοπαιδιές των /τριών με τους ποδοσφαιριστές του που θα είναι στις εγκαταστάσεις και θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με τους μαθητές/τριες.

Στους/στις μαθητές/τριες θα μοιραστούν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους ποδοσφαιριστές του , αναμνηστικά (στυλό, ημερολόγια και σχολικά προγράμματα, υλικό).

Η με το χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας θα συνεχιστεί και με επόμενες εκπαιδευτικές δράσεις. Αυτή η εκπαιδευτική ξεκινά συμβολικά με τα σχολεία της Νέας Αγχιάλου, ενώ σύντομα θα προσκληθούν σχολεία από όλη την Μαγνησία και σε άλλες δράσεις (εκδηλώσεις, εκθέσεις, κ.ά.)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση