Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Παρουσίαση δημόσιας τοιχογραφίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»
Παρουσίαση δημόσιας τοιχογραφίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Παρουσίαση δημόσιας τοιχογραφίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 στις 12:00 μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της δημόσιας τοιχογραφίας στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η », στο πλαίσιο της υλοποίησης των δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης.

Το της ς περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:

12:00 – 13:00
• Προσέλευση μαθητών/τριών των Δημοτικών Σχολείων της Νέας Αγχιάλου στο χώρο του εργοστασίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η »

• Δημιουργία τοιχογραφίας από τους/τις μαθητές/τριες σε προσχεδιασμένο χώρο δημόσιας τοιχογραφίας με την του επικεφαλής της Urban Act, Κυριάκου Ιωσηφίδη.

• Γνωριμία και αθλοπαιδιές των μαθητών/τριών με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που θα είναι στις εγκαταστάσεις και θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με τους μαθητές/τριες.

Στους/στις μαθητές/τριες θα μοιραστούν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, αναμνηστικά (στυλό, ημερολόγια και σχολικά προγράμματα, αθλητικό υλικό).

Η συν με το χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας θα συνεχιστεί και με επόμενες εκπαιδευτικές δράσεις. Αυτή η εκπαιδευτική συν ξεκινά συμβολικά με τα της Νέας Αγχιάλου, ενώ σύντομα θα προσκληθούν από όλη την και σε άλλες δράσεις (εκδηλώσεις, εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.ά.)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση