Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης αγροτών
Παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης αγροτών

Παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης αγροτών

Eκδόθηκε η ριθ. 6281/11-12-2020 (ΑΔΑ ΨΤΛΛ4653ΠΓ-Β41) Απόφση Τροπος, με την οποία παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης του υπομέτρου 3.1 «Στήριξη για νέες συμ σε Συστήματα Ποιότητας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 έως τις 29-1-2021 και 13:00.

Επίσης με την ανωτέρω απόφαση τροποποίησης επεκτείνεται η δυνατότητα συμμετοχής στην Πρόσκληση στους ενταγμέ δικαιούχους του υπομέτρου 11.1 οι οποίοι είναι αποδέκτες ολικής μεταβίβασης στο πλαίσιο του υπομέτρου 11.1 για το έτος εφαρμογής 2020 εφόσον πληρούν το σύνολο των λοιπών όρων της Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν έδρα των δραστηριοτήτων τους εντός των διοικητικών ορίων των Περιφερειακών Ενοτήτων & Σποράδων, προκειμένου να ενταχθούν στο υπομέτρο, πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) (www.ependyseis.gr) και στη συνέχεια να υποβάλλουν φυσικό φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Υπηρεσία.

Η πρόσκληση βρίσκεται αναρτημένη στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» www.diavgeia., στους διαδικτυακούς τόπους του ΥπΑΑΤ www.minagric.gr, του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr και του www.espa.gr

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: http://www.minagric.gr/index.php/el/programma-agrotikis-anaptyksis-2014-2020-proskliseis-metron/826-ypometro3-1-201219

http://www.agrotikianaptixi.gr/el/content/ypometro-31-stirixi-gia-nees-symmetohes-se-systimata-poiotitas

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση