Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης αγροτών
Παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης αγροτών

Παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης αγροτών

Eκδόθηκε η αριθ. 6281/11-12-2020 (ΑΔΑ ΨΤΛΛ4653ΠΓ-Β41) Τροποποίησης, με την οποία παρατείνεται η υποβολής των αιτήσεων στήριξης του υπομέτρου 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 έως τις 29-1- και ώρα 13:00.

Επίσης με την ανωτέρω τροποποίησης επεκτείνεται η δυνατότητα συμμετοχής στην Πρόσκληση στους ενταγμένους δικαιούχους του υπομέτρου 11.1 οι οποίοι είναι αποδέκτες ολικής μεταβίβασης στο πλαίσιο του υπομέτρου 11.1 για το έτος εφαρμογής 2020 εφόσον πληρούν το σύνολο των λοιπών όρων της Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν έδρα των δραστηριοτήτων τους εντός των διοικητικών ορίων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων, προκειμένου να ενταχθούν στο υπομέτρο, πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) (www.ependyseis.gr) και στη συνέχεια να υποβάλλουν φυσικό φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Υπηρεσία.

Η πρόσκληση βρίσκεται αναρτημένη στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» www.diavgeia.gov.gr, στους διαδικτυακούς τόπους του ΥπΑΑΤ www.minagric.gr, του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr και του ΕΣΠΑ www.espa.gr

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: http://www.minagric.gr/index.php/el/programma-agrotikis-anaptyksis-2014-2020-proskliseis-metron/826-ypometro3-1-201219

http://www.agrotikianaptixi.gr/el/content/ypometro-31-stirixi-gia-nees-symmetohes-se-systimata-poiotitas

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα τραυματισμένο γκραν σλαμ - https://t.co/4wMOLzrRL4 -

  • Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης - https://t.co/oGBGHyGd8R -

  • Λύση συνεργασίας με Γιάννη Λάλα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/RU9lxn4LxN -

"Αλιεύοντας" την είδηση