Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης αγροτών
Παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης αγροτών

Παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης αγροτών

Eκδόθηκε η αριθ. 6281/11-12-2020 (ΑΔΑ ΨΤΛΛ4653ΠΓ-Β41) Απόφαση Τροποποίησης, με την οποία παρατείνεται η υποβολής των αιτήσεων στήριξης του υπομέτρου 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε » του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 έως τις 29-1- και 13:00.

Επίσης με την ανωτέρω απόφαση τροποποίησης επεκτείνεται η δυνατότητα συμμετοχής στην Πρόσκληση στους ενταγμένους δικαιούχους του υπομέτρου 11.1 οι οποίοι είναι αποδέκτες ολικής μεταβίβασης στο πλαίσιο του υπομέτρου 11.1 για το έτος εφαρμογής 2020 εφόσον πληρούν το σύνολο των λοιπών όρων της Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν έδρα των δραστηριοτήτων τους εντός των διοικητικών ορίων των Περιφερειακών Ενοτήτων & Σποράδων, προκειμένου να ενταχθούν στο υπομέτρο, πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) (www.ependyseis.gr) και στη συνέχεια να υποβάλλουν φυσικό φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Υπηρεσία.

Η πρόσκληση βρίσκεται αναρτημένη στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» www.diavgeia.gov.gr, στους διαδικτυακούς τόπους του www.minagric.gr, του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr και του ΕΣΠΑ www.espa.gr

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: http://www.minagric.gr/index.php/el/programma-agrotikis-anaptyksis-2014-2020-proskliseis-metron/826-ypometro3-1-201219

http://www.agrotikianaptixi.gr/el/content/ypometro-31-stirixi-gia-nees-symmetohes-se-systimata-poiotitas

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση