Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Παράταση υποβολής Δηλώσεων για Εφαρμογή δράσεων του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις»
Παράταση υποβολής Δηλώσεων για Εφαρμογή δράσεων του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις»

Παράταση υποβολής Δηλώσεων για Εφαρμογή δράσεων του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις»

Η Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει εκ νέου όλους τους δικαιούχους των Δράσεων :«Βιολογική Γεωργία», «Βιολογική Κτηνοτροφία», «Προστασία των ευαίσθητων στα περιοχών», «Ολοκληρωμένη Διαχείριση στην παραγωγή ζαχαρότευτλων» ότι ως ημερομηνία έναρξης για την υποβολή των δηλώσεων εφαρμογής του 4ου έτους ορίζεται η 6η Ιουνίου 2016.

Για την 3.1 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων» ως ημερομηνία έναρξης ορίζεται η 2α Ιανουαρίου 2017.

Η δήλωση εφαρμογής υποβάλλεται από τους δικαιούχους ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα που υποστηρίζει την εφαρμογή της κάθε δράσης λαμβάνοντας ηλεκτρονικό πρωτόκολλο.

Επίσης, το χρονικό διάστημα της διαδικασίας υποβολής σε έντυπη μορφή των δηλώσεων εφαρμογής παραμένει στις 70 ημερολογιακές ημέρες από την οριστικοποίηση στο μηχανογραφικό σύστημα και ισχύει για όλα τα έτη εφαρμογής..

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Συρία: Πάνω από 120 οι νεκροί στις σφοδρές μάχες ΙΚ – κουρδικών δυνάμεων #Συρία - https://t.co/BUQ2KNSXoZ -

  • Γερμανία: Πόσα εμβόλια θα απαιτούνται στο μέλλον; – Προσφέρουν οι τρεις δόσεις επαρκή #ανοσοποίηση;… - https://t.co/EhgJ0GYAsT -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιδείνωση από το βράδυ, αύριο το σφοδρότερο κύμα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/VcW5obvGZ1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση