Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Παράταση πληρωμής ασφαλίστρων ΟΓΑ
Παράταση πληρωμής ασφαλίστρων ΟΓΑ

Παράταση πληρωμής ασφαλίστρων ΟΓΑ

Παράταση για την πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ ζητά ο δήμαρχος Δημήτριος ασίκας με επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Ευάγγελο .

Συγκεκριμένα αναφέρει «Κύριε Υπουργέ,

Από την αρχή της εβδομάδας οι αγρότες του Δήμου μας άρχισαν να παραλαμβάνουν τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του α΄ εξαμήνου 2015. Δυστυχώς όμως οι θα πρέπει να καταβληθούν έως τις 30/11/2015 δηλ. σε 5 μόλις ημέρες. Υπάρχουν δε αρκετοί αγρότες οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει ακόμη τα ειδοποιητήρια.

Όπως γνωρίζετε η οικονομική συγκυρία που διέρχεται ο αγροτικός είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η πλειονότητα των αγροτών είτε δεν έχει διαθέσει ακόμη τα της, είτε δεν έχει πληρωθεί ακόμη από τους εμπόρους.

Επίσης στους αγρότες δεν έχει καταβληθεί ακόμη η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης του έτους 2015 αλλά και μια σειρά άλλων αγροτικών πληρωμών όπως εξισωτική αποζημίωση, αγροτικό , βιολογικά, αποζημιώσεις από φυσικές καταστροφές κ.λ.π.

Για τους παραπάνω λόγους σας ζητώ να δοθεί παράταση στις των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών τουλάχιστον κατά ένα μήνα μέχρι 31/12/2015. Θεωρώ το αίτημα των αγροτών δίκαιο κα επιβεβλημένο κα είμαι σίγουρος πως τόσο εσείς όσο κα η του ΟΓΑ θα σταθείτε για ακόμη μία φορά στο πλευρό των αγροτών και θα ικανοποιήσετε το αίτημά τους».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση