Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Παράταση αιτήσεων πληρωμής για «Συμμετοχή Γεωργών σε Συστήματα για την Ποιότητα Τροφίμων»
Παράταση αιτήσεων πληρωμής για «Συμμετοχή Γεωργών σε Συστήματα για την Ποιότητα Τροφίμων»

Παράταση αιτήσεων πληρωμής για «Συμμετοχή Γεωργών σε Συστήματα για την Ποιότητα Τροφίμων»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίς κι Κτηνς των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους δικαιούχους του Μέτρου 132 «Συμμετοχή Γεωργών σε Συστήματα για την Ποιότητα Τροφίμων», ότι παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων πληρωμής έτους υλος 2014-2015 έως και τη Δευτέρα 27/02/2017 (καταληκτική ημερομηνία).

Αιτήσεις πληρωμής που θα κατατεθούν μετά την ημερομηνία αυτή και εντός 25 ημερολογιακών ημερών, δηλαδή έως την Παρασκευή 24-03-2017, θα θεωρούνται εκπρόθεσμες, με του ποσού ενίσχυσης κατά 1% για κάθε εργάσιμη μέρα. Εντός των προθεσμιών αυτών, ο δικαιούχος έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί , ενημερώνοντας εγγρά την Υπηρεσία  μας για την πορεία του υ και τους λόγους καθυστέρησης υποβολής αίτησης πληρωμής.

Σε περίπτωση μη ς αίτησης πληρωμής ή αίτησης ς δεόντως αιτιολογημένης εντός αυτών των προθεσμιών, το έργο θεωρείται ότι εγκαταλείφθηκε.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση