Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Παράταση αιτήσεων πληρωμής για «Συμμετοχή Γεωργών σε Συστήματα για την Ποιότητα Τροφίμων»
Παράταση αιτήσεων πληρωμής για «Συμμετοχή Γεωργών σε Συστήματα για την Ποιότητα Τροφίμων»

Παράταση αιτήσεων πληρωμής για «Συμμετοχή Γεωργών σε Συστήματα για την Ποιότητα Τροφίμων»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων και Σποράδων ενημερώνει τους δικαιούχους του Μέτρου 132 «Συμμετοχή Γεωργών σε Συστήματα για την Ποιότητα Τροφίμων», ότι παρατείνεται η υποβολής των αιτήσεων πληρωμής έτους υλοποίησης 2014-2015 έως και τη Δευτέρα 27/02/2017 (καταληκτική ημερομηνία).

Αιτήσεις πληρωμής που θα κατατεθούν μετά την αυτή και εντός 25 ημερολογιακών ημερών, δηλαδή έως την Παρασκευή 24-03-2017, θα θεωρούνται εκπρόθεσμες, με του ποσού ενίσχυσης κατά 1% για κάθε εργάσιμη μέρα. Εντός των προθεσμιών αυτών, ο δικαιούχος έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί παράταση, ενημερώνοντας εγγράφως την Υπηρεσία  μας για την πορεία του έργου και τους λόγους καθυστέρησης υποβολής αίτησης πληρωμής.

Σε περίπτωση μη κατάθεσης αίτησης πληρωμής ή αίτησης παράτασης δεόντως αιτιολογημένης εντός αυτών των προθεσμιών, το έργο θεωρείται ότι εγκαταλείφθηκε.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση