Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Ολυμπία Τελιγιορίδου: Επίλυση προβλημάτων στην εφαρμογή της οικοτεχνίας γαλακτοκομικών προϊόντων
Ολυμπία Τελιγιορίδου: Επίλυση προβλημάτων στην εφαρμογή της οικοτεχνίας γαλακτοκομικών προϊόντων

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Επίλυση προβλημάτων στην εφαρμογή της οικοτεχνίας γαλακτοκομικών προϊόντων

Η υφ κι Τροφίμων Ολυμπί Τελιγιορίδου, απάντησε σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, στη , σε  επίκαιρη του Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μανιού, με θέμα “Προβλήματα εφαρμογής οικοτεχνίας”.

Η κ. Τελιγιορίδου επισήμανε στην ομιλία της τα εξής:«Το βρίσκεται δίπλα στους παραγωγούς των μικρών εκμεταλλεύσεων παρέχοντας βοήθεια, προκειμένου το παραγόμενο προϊόν τους να έχει υψηλή προστιθέμενη αξία, για την ενίσχυση του εισοδήματός τους και έχει ήδη προβεί στην τροποποίηση της απόφασης 1483/17 που δημιούργησε προβλήματα στην πώληση των προϊόντων.

Ταυτόχρονα με την τροποποίηση της απόφασης 3724/2014 και συγκεκριμένα στο σημείο γ της παραγράφου 2 προσδιορίζουμε τον τρόπο της πώλησης των προϊόντων σε δύο σκέλη, είτε άμεσα στον τελικό καταναλωτή από την κτηνοτροφική εκμετάλλευση και στην πλησιέστερη που βρίσκεται, π.χ. λαϊκή , αγορά παραγωγών, είτε με τη  δυνατότητα πώλησης σε που προμηθεύουν τον τελικό καταναλωτή, στην περιφερειακή ενότητα που ανήκει η έδρα του αγροκτήματος  ή σε όμορες περιφερειακές ενότητες. Με αυτό τον τρόπο επιλύεται το πρόβλημα με το σωστό τρόπο και στον σωστό δρόμο».

Ακολουθεί η απάντησή της στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=ApWSSQERQlI

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση