Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Οι αγρότες δεν αποκλείουν «κάθοδο» στην Αθήνα
Οι αγρότες δεν αποκλείουν «κάθοδο» στην Αθήνα

Οι αγρότες δεν αποκλείουν «κάθοδο» στην Αθήνα

Εξιρετικά κρίσιμ χαρακτήρισε τα επόμενα 24ωρα για το των αγροτικών κινητοποιήσεων ο επικεφαλής των αγροτών του μπλόκου της ίκαιας Κώστας Τζέλλας.

Όπως είπε ο ίδιος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν οι αγρότες σκοπεύουν να κατέβουν άμεσα στην , «Όλα είναι πιθανά, όλα είναι στο τραπέζι. Τίποτα δεν αποκλείεται».

«Ο προσωρινός αποκλεισμός του εθνικού οδικού δικτύου στις σήραγγες των Τεμπών το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν ένα μήνυμα προς την ότι ο αγροτικός κόσμος ασφυκτιά και ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να αγνοούνται τα «πάγια και διαχρονικά αιτήματά του», είπε και συνέχισε:

«Θέλουμε να συναντηθούν άμεσα με υπουργικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον αρόεδρο της ς και υπουργό Οικονομίας, Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη, και τους συναρμόδιους υπουργούς, ώστε να συζητήσουμε διεξοδικά τα προτα του αγροτικού κόσμου».

Ο κ. Τζέλλας, υποστήριξε ότι αν αυτό δεν συμβεί, «δεν μένει παρά να ισχύσει η απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων, γεγονός που συνεπάγεται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων».

«Το κόστος παρς είναι εξοντωτικό, δεν αντέχουμε άλλο», πρόσθεσε.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση