Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Νέα περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»
Νέα περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Νέα περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

 Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνς των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει  όλους τους υποψήφιους προς ένταξη στο υπομέτρο 6.1  «Εγκατάσταση Νέων εωργών» του , ότι ως νέα ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων στήριξης-φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η από 31-10-2016  έως 23-12-2016.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή και εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα εργάσιμων ημερών, δηλαδή από τις 27-12-2016 έως και τις 09-01-, οι δικαιούχοι οφείλουν να υποβάλλουν εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ.

Στόχος του μέτρου είναι η αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου με την εγκατάσταση νέων γεωργών, κτηνοτρόφων  και μελισσοκόμων  μέσω της παροχής οικονομικών και άλλων  κινήτρων προκειμένου να διευκολυνθεί η αρχική τους εγκατάσταση και η διαρθρωτική προσαρμογή των εκμεταλλεύσεών τους με την υποβολή επιχειρηματικού σχεδίου. Περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας  ορίζεται από 31.10.2016 και παρατείνεται έως 23.12.2016.

Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης-φακέλων υποψηφιότητας πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ). Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών, δηλαδή από τις 27.12.2016 έως και τις 9.01., οι δικαιούχοι οφείλουν να υποβάλλουν εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας  στη ΔΑΟΚ Π.Ε. ς.  

Την αναλυτική προδημοσίευση του Μέτρου 6.1 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν, προμηθευτούν από τους δικτυακούς τόπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr  και www.agrotikianaptixi.gr .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση