Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία
Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία

Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία

Να επανεξεταστεί θετικά το ζήτημα για τους σιτοπαραγωγούς επιμένει  ο

Να δοθεί η δυνατότητα στους παραγωγούς της να υποβάλουν συμπληρωματικές για τον παγετό,   που σημειώθηκε στα σιτηρά και στον νομό ζήτησε ο . της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιος Λιούπης, κατά τη διάρκεια επικοινωνίας που είχε σήμερα, Παρασκευή 21 Μαΐου με τον αντιπρόεδρο του   Νίκο Δούκα.

Ο κ. Λιούπης ζήτησε  να «ανοίξει» το σύστημα,   ώστε ο να δέχεται συμπληρωματικές ζημίας  από – σιτοπαραγωγούς και στη Μαγνησία για τον παγετό του Μαρτίου και να δοθεί παρόμοια  με αυτή που δόθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και των Φαρσάλων.

Ακόμη, επέμεινε στην θετική επανεξέταση του ζητήματος, με αντίστοιχη αντιμετώπιση για τους της Μαγνησίας και κυρίως για τους σιτοπαραγωγούς των περιοχών του Βελεστίνου και του Αλμυρού, αίτημα που επανάφερε ο Βουλευτής,  καθώς πρόσφατα για το εν λόγω θέμα είχαν συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο στα γραφεία του  ΕΛΓΑ στην Αθήνα .

Ο του ΕΛΓΑ τόνισε πως ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα, παρόλο που  η αρμόδια υπηρεσία του ΕΛΓΑ εισηγήθηκε αρνητικά για τη Μαγνησία.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση