Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία
Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία

Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία

Να επανεξεταστεί θετικά το ζήτημα για τους σιτοπαραγωγούς επιμένει  ο βουλευτής

Να δοθεί η δυνατότητα στους παραγωγούς της Μαγνησίας να υποβάλουν συμπληρωματικές δηλώσεις για τον παγετό,   που σημειώθηκε στα και στον νομό ζήτησε ο βουλευτής . Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  , κατά τη διάρκεια επικοινωνίας που είχε σήμερα, Παρασκευή 21 Μαΐου με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ  Νίκο Δούκα.

Ο κ. Λιούπης ζήτησε  να «ανοίξει» το σύστημα,   ώστε ο ΕΛΓΑ να δέχεται συμπληρωματικές δηλώσεις ζημίας  από αγρότες – σιτοπαραγωγούς και στη για τον παγετό του Μαρτίου και να δοθεί παρόμοια  με αυτή που δόθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και των Φαρσάλων.

Ακόμη, επέμεινε στην θετική επανεξέταση του ζητήματος, με αντίστοιχη αντιμετώπιση για τους αγρότες της Μαγνησίας και κυρίως για τους σιτοπαραγωγούς των περιοχών του Βελεστίνου και του Αλμυρού, αίτημα που επανάφερε ο Βουλευτής,  καθώς πρόσφατα για το εν λόγω θέμα είχαν συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο στα γραφεία του  ΕΛΓΑ στην Αθήνα .

Ο του ΕΛΓΑ τόνισε πως ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα, παρόλο που  η αρμόδια υπηρεσία του ΕΛΓΑ εισηγήθηκε αρνητικά για τη .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ακινητοποιημένο το "Ερατώ" στην Αλόννησο λόγω μηχανικής βλάβης #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/nhkmojdzSX -

  • Αιφνίδιος θάνατος 41χρονου στη Νέα Ιωνία #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/RBFyki7io6 -

  • Μητσοτάκης στo Reuters: Θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη όσα της πήρε ο κ. Τσίπρας #EUMED9 - https://t.co/0ALzsPUEMi -

"Αλιεύοντας" την είδηση