Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία
Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία

Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία

 

Να επανεξεταστεί το ζήτημα για τους σιτοπαραγωγούς επιμένει  ο βουλευτής

Να δοθεί η δυνατότητα στους παραγωγούς της να υποβάλουν συμπληρωματικές δηλώσεις για τον παγετό,   που σημειώθηκε στα και στον νομό ζήτησε ο βουλευτής Ν. της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης, κατά τη διάρκεια επικοινωνίας που είχε σήμερα, Παρασκευή 21 Μαΐου με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ   Νίκο Δούκα.

Ο κ. Λιούπης ζήτησε  να «ανοίξει» το σύστημα,   ώστε ο ΕΛΓΑ να δέχεται συμπληρωματικές δηλώσεις ζημίας  από αγρότες – σιτοπαραγωγούς και στη για τον παγετό του Μαρτίου και να δοθεί παρόμοια  προθεσμία με αυτή που δόθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και των Φαρσάλων.

Ακόμη, επέμεινε στην θετική επανεξέταση του ζητήματος, με αντίστοιχη αντιμετώπιση για τους αγρότες της και κυρίως για τους σιτοπαραγωγούς των περιοχών του Βελεστίνου και του Αλμυρού, αίτημα που επανάφερε ο Βουλευτής,  καθώς πρόσφατα για το εν λόγω θέμα είχαν συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο στα γραφεία του  ΕΛΓΑ στην Αθήνα .

Ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ τόνισε πως ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα, παρόλο που  η αρμόδια υπηρεσία του ΕΛΓΑ εισηγήθηκε αρνητικά για τη Μαγνησία.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινά η θεώρηση - χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ για το έτος 2022 #ΑμέΑ - https://t.co/frq3qOpjn6 -

  • Έργα και μελέτες για το #Πουρί και τη Μακρυρράχη #Πουρί - https://t.co/ag7UDjW1lL -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς» – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σε δύο φάσεις η ψυχρή εισβολή – Χιόνια και σε πεδινές περιοχές… - https://t.co/pPiXm6MHu2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση