Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία
Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία

Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία

 

Να επανεξεταστεί θετικά το ζήτημα για τους σιτοπαραγωγούς επιμένει  ο ς

Να δοθεί η δυνατότητα στους παραγωγούς της να υποβάλουν συμπληρωματικές δηλώσεις για τον παγετό,   που σημειώθηκε στα και στον νομό ζήτησε ο ς Ν. της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης, κατά τη διάρκεια επις που είχε σήμερα, Παρασκευή 21 Μαΐου με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ   Νίκο Δούκα.

Ο κ. Λιούπης ζήτησε  να «ανοίξει» το σύστημα,   ώστε ο ΕΛΓΑ να δέχεται συμπληρωματικές δηλώσεις ζημίας  από – σιτοπαραγωγούς και στη Μαγνησία για τον παγετό του Μαρτίου και να δοθεί παρόμοια  προθεσμία με αυτή που δόθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και των Φαρσάλων.

Ακόμη, επέμεινε στην θετική επανεξέταση του ζητήματος, με αντίστοιχη αντιμετώπιση για τους της Μαγνησίας και κυρίως για τους σιτοπαραγωγούς των περιοχών του Βελεστίνου και του Αλμυρού, αίτημα που επανάφερε ο Βουλευτής,  καθώς πρόσφατα για το εν λόγω θέμα είχαν συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο στα γραφεία του  ΕΛΓΑ στην .

Ο του ΕΛΓΑ τόνισε πως ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα, παρόλο που  η αρμόδια υπηρεσία του ΕΛΓΑ εισηγήθηκε αρνητικά για τη Μαγνησία.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση