Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία
Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία

Νέα επικοινωνία Λιούπη-  Δούκα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις ΕΛΓΑ στα σιτηρά στη Μαγνησία

 

Να επανεξεταστεί θετικά το ζήτημα για τους σιτοπαραγωγούς επιμένει  ο

Να δοθεί η δυνατότητα στους παραγωγούς της Μαγνησίας να υποβάλουν συμπληρωματικές για τον παγετό,   που σημειώθηκε στα και στον νομό ζήτησε ο Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης, κατά τη διάρκεια επικοινωνίας που είχε σήμερα, Παρασκευή 21 Μαΐου με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ   Νίκο Δούκα.

Ο κ. Λιούπης ζήτησε  να «ανοίξει» το σύστημα,   ώστε ο ΕΛΓΑ να δέχεται συμπληρωματικές ζημίας  από – σιτοπαραγωγούς και στη Μαγνησία για τον παγετό του Μαρτίου και να δοθεί παρόμοια  προθεσμία με αυτή που δόθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και των Φαρσάλων.

Ακόμη, επέμεινε στην θετική επανεξέταση του ζητήματος, με αντίστοιχη αντιμετώπιση για τους της Μαγνησίας και κυρίως για τους σιτοπαραγωγούς των περιοχών του Βελεστίνου και του Αλμυρού, αίτημα που επανάφερε ο Βουλευτής,  καθώς πρόσφατα για το εν λόγω θέμα είχαν συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο στα γραφεία του  ΕΛΓΑ στην Αθήνα .

Ο του ΕΛΓΑ τόνισε πως ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα, παρόλο που  η αρμόδια υπηρεσία του ΕΛΓΑ εισηγήθηκε αρνητικά για τη Μαγνησία.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται η  εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών #κουνουποκτονία - https://t.co/rVdUWlfTQr -

  • Συνάντηση  συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας με τον υπουργό Κ. Σκρέκα … - https://t.co/jX2wFgQMTo -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για οικονομική στήριξη παραγωγών του Δήμου Βόλου - https://t.co/8GGUNargMr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση