Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Μήνυση κατά Άδωνι Γεωργιάδη από το ΑΚΚΕΛ και κτηνοτροφικούς συλλόγους
Μήνυση κατά Άδωνι Γεωργιάδη από το ΑΚΚΕΛ και κτηνοτροφικούς συλλόγους

Μήνυση κατά Άδωνι Γεωργιάδη από το ΑΚΚΕΛ και κτηνοτροφικούς συλλόγους

Η πρώτη στην εποχή του κορωνϊού θα έχει ως κατηγορούμενο υπουργό Ανάπτυξης τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το ΑΛ μαζί με πλήθος κτηνοτροφικών συλλόγων από όλη την κινείται νομικά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ περί εγκυκλίου για τα σφαγεία και τους κτηνοτρόφους και ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα.

Χαρακτηριστικά τονίζει: “Οι παράλογες αυτές δηλώσεις του υπουργού δημιούργησαν ανεπανόρθωτο πλήγμα στην αγορά αμνοεριφίων και οικονομική καταστροφή στους κτηνοτρόφους της χώρας. Ήδη έχουν αναθέσει την υπόθεση στους δικηγόρους  και συνεχίζουν να συλλέγουν υπογραφές από κτηνοτροφικούς συλλόγους όλης της χώρας.

Δεν είναι ο μοναδικός που έκανε τέτοιες αλαζονικές δηλώσεις για το Πάσχα πέρα από την «υπεύθυνη αλητεία» να κλείσουν τις Εκκλησίες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε ή μάλλον διέταξε ότι δεν θα σουβλίσουμε οτιδήποτε το Πάσχα αλλά θα το ψήσουμε στον φούρνο διότι «δεν υπάρχει κάποιος που να βάλει να ψήσει αρνί ή κοκορέτσι και να μην μαζευτεί η γειτονιά.

Εμείς θέλουμε το συνωστισμό να αποφύγουμε που είναι δεδομένος σε αυτές τις συνθήκες. Επίσης στην ή σε άλλες , ξέρετε τι γίνεται στις πυλωτές των πολυκατοικιών. Μην γελιόμαστε μεταξύ μας. Είναι ένα σημείο που θα μαζευτεί κόσμος. Φέτος θα ψήσουμε το αρνί στο φούρνο μας» Λες και δεν γίνεται συνωστισμός σε τράπεζες, διόδια και σούπερ μάρκετ.  Αυτά δεν κολλάνε κορωναϊό; Από τον συνωστισμό της Ρεπούση, η μάς πήγε στο συνωστισμό του Πέτσα, του Χαρδαλιά & ΣΙΑ. Και αυτά χωρίς να ξέρουμε πώς θα είναι ο καιρός και τα κρούσματα του ιού όχι το Πάσχα αλλά την επόμενη εβδομάδα. Ίσως ο κ. Πέτσας να έχει προφητικό χάρισμα.

Όμοιο προφητικό χάρισμα φαίνεται να έχει και ο κ.   (στενός συνεργάτης του μητσοτακέικου μέσω του όταν ήταν Περιφερειάρχης, έχοντας αφήσει πίσω του νομικές περιπέτειες που λέγεται ότι είχε στον Βύρωνα) μιλώντας με τρόπο που λες ότι ξέρει ακριβώς πώς θα είναι τα πράγματα το Πάσχα: «Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό, δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα σουβλίσουμε αρνιά με φίλους, δεν θα πάμε σε εκκλησίες». Ειδικά ο Χαρδαλιάς είναι πια σεσημασμένος για τις αντιδράσεις που προκαλεί η αισθητική των εμφανίσεών του και η εκφορά του λόγου του, που μοιάζει με Επιλοχία όταν κόβει τα εξοδόχαρτα από τους φαντάρους, διότι κάποιοι δεν έκαναν καλό «γόπινγκ» ή εντοπίστηκαν να περιφέρονται άσκοπα εντός του στρατοπέδου, κ.λπ., κ.λπ. Συλλογική ευθύνη, όπως έκαναν τον παλιό καλό καιρό οι Οθωμανοί, Ναζί, Σοβιετικοί. Για τα μονταρισμένα πλάνα και τα πλάνα πολλών ημερών πριν στην παραλία της Θεσσαλονίκης με κόσμο που δήθεν συνωστίζονταν, δεν μας είπαν τίποτα ακόμη. Τελικά, ο Άδωνις ίσως να μην είναι μόνος του στον τάκο. Επιφυλασσόμεθα.”

Το ΑΛ καλεί τους κτηνοτρόφους και τις Ενώσεις τους να επικοινωνήσουν μαζί μας (6943077470

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση