Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Μηνιαία Δήλωση Παραγωγής για επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη με ολικό μήκος μικρότερο των 10 μ.
Μηνιαία Δήλωση Παραγωγής για επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη με ολικό μήκος μικρότερο των 10 μ.

Μηνιαία Δήλωση Παραγωγής για επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη με ολικό μήκος μικρότερο των 10 μ.

Το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενημερώνει τους αλιείς ότι σύμφωνα με την αρ. 2287/40083/07-04-2015 (695/τ.Β/24-04-2015) Υ.. και την αρ. 776/17351/10-02- εγκύκλιο του Υπ..Α.Τ. τίθεται σε υποχρεωτική παραγωγική λειτουργία η εφαρμογή “Μηνιαία Δήλωση Παραγωγής” του Ολοκληρωμένου Συστήματος Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων (Ο.Σ.Π.Α.) για επαγγελματικά αλιευτικά με ολικό μήκος μικρότερο των 10μ.

Ειδικότερα:

• Τα μηνιαία δελτία παραγωγής υποβάλλονται μέχρι τις 3 του επόμενου μήνα (π.χ. μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου για το μηνιαίο Ιανουαρίου, μέχρι τις 3 Μαρτίου για το μηνιαίο Φεβρουαρίου, κ.ο.κ.).

• Επισημαίνεται ότι Μηνιαία δελτία υποβάλλονται ακόμη και στη περίπτωση μηδενικής παραγωγής για το μήνα αναφοράς.

• Οι αλιείς των οποίων ο φάκελος του σκάφους τηρείται στο Τμήμα Αλιείας υποβάλουν στην Υπηρεσία μας το μηνιαίο παραγωγής συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο αυτοπροσώπως, ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του, ή με μέσω ταχυδρομείου, ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) σαρωμένο για να φαίνεται η υπογραφή του δηλούντα ή με τηλεομοιοτυπία (fax).

• Ειδικά για το έτος 2015 θα συμπληρωθεί από τα υπόχρεα ένα Δελτίο Παραγωγής για το σύνολο του έτους και θα υποβληθεί μαζί με το μηνιαίο δελτίο παραγωγής Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου .

• Τα δελτία παραγωγής σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή διατίθενται:
στον ιστότοπο της Γενικής Διεύθυνσης Βιώσιμης Αλιείας www.alieia.minagric.gr, στο μενού ΒΟΗΘΕΙΑ και στα γραφεία του Τμήματος Αλιείας .

Για περισσότερες πληροφορίες οι υπόχρεοι αλιείς μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αλιείας της Δ..Ο.Κ. Π.Ε. Λάρισας, Καλλισθένους 27, γραφείο 7 & 8 και στα τηλέφωνα 2413511160 και 2413511161.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξαπάτηση πολιτών υπό το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε κρυπτονομίσματα #Bitcoin - https://t.co/swekvZHt9X -

  • Ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής #ΛύκειοΑργαλαστής - https://t.co/S8qtMYHE2I -

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

"Αλιεύοντας" την είδηση