Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Μέσω τηλεφώνου, fax και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η εξυπηρέτηση αγροκτηνοτρόφων
Μέσω τηλεφώνου, fax και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η εξυπηρέτηση αγροκτηνοτρόφων

Μέσω τηλεφώνου, fax και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η εξυπηρέτηση αγροκτηνοτρόφων

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κι Τροφίμων, στο πλίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού, έχει ήδη λάβει όλα τα συνιστώμενα από τους ειδικούς [ΕΟΔΥ] μέτρα. Στο ίδιο πλαίσιο, κρίνεται ότι πρέπει να περιοριστούν οι επισκέψεις των πολιτών στους χώρους στέγασης των Υπηρεσιών, σύμφωνα και με τα προβλεπόμενα σε σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου.

Έτσι, το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Π. Ε. ς, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους αγρότες [γεωργούς και κτηνοτρόφους] και τους οποίους εξυπηρετεί,  ότι  εφεξής και μέχρι τη λήξη ισχύος των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης και ς της δημόσιας υγείας, η εξυπηρέτησή τους θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού υ, τηλεομοιοτυπίας [FAX] και τηλεφώνου (24210 64625, Fax : 24210 64625) E-mail : kepal@minagric.gr.

Ειδικά για θέματα υ Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων [Βεβαιώσεις Επαγγελματία Αγρότη], συνιστάται η προηγούμενη κάθε ενδιαφερόμενου με τον γεωπόνο μελετητή με τον οποίο συνεργάζεται.

Σε εξαιρετικά επείγουσες και ειδικές περιπτώσεις, οι οποίες κρίνονται ως τέτοιες από την Υπηρεσία, είναι δυνατή η εξυπηρέτηση με αυτοπρόσωπη παρουσία, κατόπιν προσυνεννόησης και .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση