Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Μέσω τηλεφώνου, fax και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η εξυπηρέτηση αγροκτηνοτρόφων
Μέσω τηλεφώνου, fax και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η εξυπηρέτηση αγροκτηνοτρόφων

Μέσω τηλεφώνου, fax και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η εξυπηρέτηση αγροκτηνοτρόφων

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού, έχει ήδη λάβει όλα τα συνιστώμενα από τους ειδικούς [Υ] μέτρα. Στο ίδιο πλαίσιο, κρίνεται ότι πρέπει να περιοριστούν οι επισκέψεις των πολιτών στους χώρους ς των Υπηρεσιών, σύμφωνα και με τα προβλεπόμενα σε σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου.

Έτσι, το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Π. Ε. , ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους [γεωργούς και κτηνοτρόφους] και αλιείς,  τους οποίους εξυπηρετεί,  ότι  εφεξής και μέχρι τη λήξη ισχύος των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης και προστασίας της δημόσιας ς, η εξυπηρέτησή τους θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεομοιοτυπίας [FAX] και τηλεφώνου (24210 64625, Fax : 24210 64625) E-mail : kepal@minagric.gr.

Ειδικά για θέματα υ Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων [Βεβαιώσεις Επαγγελματία Αγρότη], συνιστάται η προηγούμενη κάθε ενδιαφερόμενου με τον γεωπόνο μελετητή με τον οποίο συνεργάζεται.

Σε εξαιρετικά επείγουσες και ειδικές περιπτώσεις, οι οποίες κρίνονται ως τέτοιες από την Υπηρεσία, είναι δυνατή η εξυπηρέτηση με αυτοπρόσωπη παρουσία, κατόπιν προσυνεννόησης και .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση