Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Εκ νέου στο μπλόκο Μικροθηβών η ΛΑ.Ε.
Εκ νέου στο μπλόκο Μικροθηβών η ΛΑ.Ε.

Εκ νέου στο μπλόκο Μικροθηβών η ΛΑ.Ε.

Πολυμελής αντιπροσωπεία της Μαγνησίας βρέθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στο αγροτικό μπλόκο των Μικροθηβών και συζήτησε για πολλή με τους αγρότες που παραβρίσκονταν.

Εκ μέρους της Μαγνησίας, ο Κώστας Δελημήτρος, μέλος του Π.Σ. και πρώην βουλευτής, έκφρασε την αμέριστη και ολόπλευρη συμπαράσταση της Λαϊκής Ενότητας στον τίμιο και δίκαιο αγώνα των αγροτών της περιοχής της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας και όλης της Ελλάδας να αντισταθούν στις αγροκτόνες πολιτικές του τρίτου μνημονίου της ψευτοαριστεράς προκειμένου να παραμείνουν για να παράγουν στον τόπο τους.

Όπως οι ίδιοι οι αγρότες δήλωσαν, τα μέτρα που προωθεί η ΝΕΛ μνημονιακή συγκυβέρνηση κατ' εντολή των τοκογλύφων αφεντικών της τόσο στο όσο και στο , οδηγούν σε ξεκλήρισμα την μικρομεσαία αγροτιά, σε ξερίζωμα από τη γη της και στην εγκατάλειψη της παραγωγής, η οποία αποτελεί και την κινητήριο δύναμη για την παραγωγική ανασυγκρίτηση της χς.

Η Λαϊκή Ενότητα χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον αγώνα τους. Εξάλλου, στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, με το ΟΧΙ στα εξοντωτικά μέτρα του 3ου Μνημονίου που ψήφισαν όλοι μαζί οι θιασώτες των Μνημονίων (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ) τον περασμένο Αύγουστο.

Για τη Λαϊκή Ενότητα, ο αγροτικός τομέας θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμης σημασίας, γι' αυτό και είναι απολύτως κρίσιμο και σπουδαίο να στηριχτεί και να νικήσει με κάθε τρόπο ο των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους, τους επαγγελματίες των πόλεων, τους επιστήμονες, τους άνεργοιυς και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία σε συμπόρευση με τους αγρότες σ' έναν κοινό, δυναμικό και ανυποχώρητο αγώνα.

Για την απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια, για την οριστική υπέρβαση της κρίσης, για την παραγωγική ανασυγκρότηση, για που θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών της.

Η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας καλεί όλο το λαό του Νομού στη μεγάλη των φορέων και των συνδικάτων την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στην παραλία του Βόλου (άγαλμα Αργούς) να βάλει φραγμό στην εξαθλίωση και το μαύρο μέλλον που του ετοιμάζουν οι νεομνημονιακοί ψευτοαριστεροί.

agro2

agro1

"Αλιεύοντας" την είδηση