Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Εκ νέου στο μπλόκο Μικροθηβών η ΛΑ.Ε.
Εκ νέου στο μπλόκο Μικροθηβών η ΛΑ.Ε.

Εκ νέου στο μπλόκο Μικροθηβών η ΛΑ.Ε.

Πολυμελής αντιπροσωπεία της ΛΑΕ Μαγνησίας βρέθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στο αγροτικό μπλόκο των Μικροθηβών και συζήτησε για πολλή ώρα με τους αγρότες που παραβρίσκονταν.

Εκ μέρους της ΛΑΕ Μαγνησίας, ο Κώστας Δελημήτρος, μέλος του Π.Σ. και πρώην βουλευτής, έκφρασε την αμέριστη και ολόπλευρη συμπαράσταση της Λαϊκής Ενότητας στον τίμιο και δίκαιο αγώνα των αγροτών της περιοχής της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας και όλης της Ελλάδας να αντισταθούν στις αγροκτόνες πολιτικές του τρίτου μνημονίου της ψευτοαριστεράς προκειμένου να παραμείνουν για να παράγουν στον τόπο τους.

Όπως οι ίδιοι οι αγρότες δήλωσαν, τα μέτρα που προωθεί η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μνημονιακή συγκυβέρνηση κατ’ εντολή των τοκογλύφων αφεντικών της τόσο στο ασφαλιστικό όσο και στο φορολογικό, οδηγούν σε ξεκλήρισμα την μικρομεσαία αγροτιά, σε ξερίζωμα από τη γη της και στην εγκατάλειψη της παραγωγής, η οποία αποτελεί και την κινητήριο δύναμη για την παραγωγική ανασυγκρίτηση της χώρας.

Η Λαϊκή Ενότητα χαιρετίζει τις αγωνιστικές των αγροτών και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον αγώνα τους. Εξάλλου, στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, με το ΟΧΙ στα εξοντωτικά μέτρα του 3ου Μνημονίου που ψήφισαν όλοι μαζί οι θιασώτες των Μνημονίων (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-) τον περασμένο Αύγουστο.

Για τη Λαϊκή Ενότητα, ο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμης σημασίας, γι’ αυτό και είναι απολύτως κρίσιμο και σπουδαίο να στηριχτεί και να νικήσει με κάθε τρόπο ο αγώνας των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους, τους επαγγελματίες των πόλεων, τους επιστήμονες, τους άνεργοιυς και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία σε συμπόρευση με τους αγρότες σ’ έναν κοινό, δυναμικό και ανυποχώρητο αγώνα.

Για την απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια, για την οριστική υπέρβαση της κρίσης, για την παραγωγική ανασυγκρότηση, για Δημοκρατία που θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών της.

Η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας καλεί όλο το λαό του Νομού στη μεγάλη απεργιακή των φορέων και των συνδικάτων την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στην παραλία του (άγαλμα Αργούς) να βάλει φραγμό στην εξαθλίωση και το μαύρο μέλλον που του ετοιμάζουν οι νεομνημονιακοί ψευτοαριστεροί.

agro2

agro1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

  • Κ.Παπανάτσιου: «Άδικη η αύξηση των τελών ελλιμενισμού μικρών σκαφών» #ερασιτεχνικήαλιεία - https://t.co/iSPf8hTsFE -

  • Παρακλήσεις Δεκαπενταυγούστου στη #Μακρινίτσα #Μακρινίτσα - https://t.co/TbHVIqnqav -

"Αλιεύοντας" την είδηση