Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Καταστάσεις πληρωμών Δικαιούχων και Απορριπτομένων για «Βιολογικές Καλλιέργειες»
Καταστάσεις  πληρωμών Δικαιούχων και Απορριπτομένων για «Βιολογικές Καλλιέργειες»

Καταστάσεις πληρωμών Δικαιούχων και Απορριπτομένων για «Βιολογικές Καλλιέργειες»

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων, ενημερώνει τους δικαιούχους παραγωγούς της Δράσης 1.1. «Βιολογική Γεωργία» για το 1ο έτος εφαρμογής του Προγράμματος διετούς παράτασης (2012) μετά την εξέταση ενστάσεων ότι από σήμερα Παρασκευή 7-10-2016 θα βρίσκονται αναρτημένες οι οριστικές καταστάσεις Δικαιούχων πληρωμής και Απορριπτομένων στους πίνακες ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στο Διοικητήριο, όπως προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων.

Ειδικότερα πρόκειται να πληρωθούν 32 δικαιούχοι για σύνολο ενισχύσεων 14.743,56 €

Επισημαίνεται ότι δύναται να υποβάλλουν μόνο οι δικαιούχοι των οποίων τα ΑΦΜ ήταν δεσμευμένα και δεν πληρώθηκαν καθόλου στην πρώτη πληρωμή.

Η περίοδος υποβολής των ενστάσεων ορίζεται αποκλειστικά εντός 5 εργάσιμων ημερών από Παρασκευή 7-10- έως και Πέμπτη 13 -10-2016. Οι υποβάλλονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ και Σποράδων, στο Διοικητήριο (Ελ.Βενιζέλου και Αναλήψεως) και θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά, που θα βοηθήσουν την Επιτροπή εξέτασης των ενστάσεων στην ορθότερη και αντικειμενικότερη εξέταση τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση