Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Καταστάσεις πληρωμής δικαιούχων του 2013 για «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών»
Καταστάσεις πληρωμής δικαιούχων του  2013 για  «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών»

Καταστάσεις πληρωμής δικαιούχων του 2013 για «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνς ΠΕ ς ενημερώνει τους δικαιούχους της ς 2.1 «Προστασία των ευαίσθητων στα περιοχών» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2013 (διετία) και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.

Για τη διετία υπολογίστηκε το ενίσχυσης των 713.678,01 € για 324 από τους 567 δικαιούχους.

Ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής μπορούν να υποβάλλουν μόνο οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην πληρωμή (λόγω νέας σύμβασης μετά από αποδοχή μεταβίβασης προγράμματος ή μετά από αίτηση θεραπείας), και εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από 25 οεμβρίου έως 01 Δεκεμβρίου 2016. Οι θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ , Καλλισθέ 27 & Θεοφράστου.

Επισημαίνεται ότι οι θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση