Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Καταστάσεις πληρωμής δικαιούχων βιολογικής γεωργίας και βιολογικής κτηνοτροφίας
Καταστάσεις  πληρωμής δικαιούχων βιολογικής γεωργίας και βιολογικής κτηνοτροφίας

Καταστάσεις πληρωμής δικαιούχων βιολογικής γεωργίας και βιολογικής κτηνοτροφίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνς ΠΕ Λάρισας ενημερώνει τους δικαιούχους της ς 1.1 «Βιολογική γεωργία» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις της 2ης πληρωμής του έτους 2013 (μετά ενστάσεων) της Διετούς ς και Πενταετίας και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.

ια τη διετή υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 18.563.81  € για 15  δικαιούχους.

ια την πενταετία υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 175.952.43 € για 100  δικαιούχους.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους και οι αποδέκτες μεταβίβασης έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν στην υπηρεσία  τυχόν ενστάσεις, πέντε εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης , δηλαδή από 24 Noεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου .

Βιολογική Κτηνοτροφία 

Eπίσης, η  Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνς ΠΕ Λάρισας ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2013 και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.

Υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 1.221.084,93 € για 113 δικαιούχους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από 24 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου . Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ , Καλλισθένους 27 & Θεοφράστου.

Επισημαίνεται  ότι οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν σε συνεργασία μαζί τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση