Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Έκδοση καταστάσεων πληρωμής έτους 2012 δικαιούχων Δράσης 2.3 Σύστημα ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού
Έκδοση καταστάσεων πληρωμής έτους 2012 δικαιούχων  Δράσης 2.3 Σύστημα ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού

Έκδοση καταστάσεων πληρωμής έτους 2012 δικαιούχων Δράσης 2.3 Σύστημα ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού

Η ΠΕ Λάρισας ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 2.3 «« ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού»» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2012 (αρ. πρόσκλησης 4541/2-4-2012) και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.

Υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 926,64 € για 2 από τους 3 δικαιούχους, ενώ 1 δικαιούχος φέρει μηδενικό ποσό ενίσχυσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από 30 Δεκεμβρίου 2015 έως 07 Ιανουαρίου . Οι θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ Π.Ε. Λάρισας, Καλλισθένους 27 & Θεοφράστου.

Eπισημαίνεται ότι οι θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν σε συνεργασία μαζί τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ματαιώνεται λόγω COVID-19 το παζάρι Βελεστίνου  - https://t.co/Kj7qcgeLzS -

  • Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη - https://t.co/VTnlCs8jkX… -

  • Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ #ΕΠΑΣΟΑΕΔ - https://t.co/6Z2P4ViCoS -

"Αλιεύοντας" την είδηση