Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Ημερίδα με θέμα «Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι» από το Επιμελητήριο Μαγνησίας
Ημερίδα με θέμα «Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι» από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ημερίδα με θέμα «Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι» από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ημερίδα με θέμα «Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι-Ο ρόλος του Επιμελητηρίου ς στους επιχειρηματίες του πρωτογενούς τομέα» διοργανώνει το αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 18:30 το απόγευμα στο ΞΕΝΙΑ Βόλου.

Ομιλητές της ς θα είναι ο  εώργιος Βλόντζος, Αναπληρωτής Καθηγητής στο τμήμα εωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, ο Χρήστος Αθανασίου, Καθηγητής στο τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Κώστας Λάμπρου, του Γεωπονικού Συλλόγου ς.

Συγκεκριμένα, ο  Γιώργος Βλόντζος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Π.Θ. θα αναπτύξει το θέμα «Δυνατότητες αγροτικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας της Μαγνησίας. Ο ρόλος του Επιμελητηρίου», ενώ ο Καθηγητής του Π.Θ. κ. Χρήστος Αθανασίου θα μιλήσει για την «Προστασία των αγροτικών προϊόντων και η ασφάλεια των τροφίμων».

Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν όλοι όσοι επιχειρούν στον πρωτογενή τομέα, όπως επαγγελματίες στους τομείς των ξηρών καρπών, οπωροκηπευτικών, ς, ελαιολάδου, γάλακτος, αρωματικών φυτών, κ.α.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση