Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Ημερίδα με θέμα «Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι» από το Επιμελητήριο Μαγνησίας
Ημερίδα με θέμα «Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι» από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ημερίδα με θέμα «Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι» από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ημερίδα με θέμα «Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι-Ο ρόλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στους του πρωτογενούς τομέα» διοργανώνει το Ε αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 18:30 το απόγευμα στο ΞΕΝΙΑ Βόλου.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο  Γεώργιος Βλόντζος, Αναπληρωτής Καθηγητής Π.Θ. στο τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παρς και Αγροτικού Περιβάλλοντος, ο Χρήστος Αθανασίου, Καθηγητής Π.Θ. στο τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παρς και Αγροτικού Περιβάλλοντος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Κώστας Λάμπρου, Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, ο  Γιώργος Βλόντζος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Π.Θ. θα αναπτύξει το θέμα «Δυνατότητες αγροτικής ανάπτυξης και ς της Μαγνησίας. Ο ρόλος του Επιμελητηρίου», ενώ ο Καθηγητής του Π.Θ. κ. Χρήστος Αθανασίου θα μιλήσει για την «Προστασία των αγροτικών προϊόντων και η των τροφίμων».

Στην καλούνται να συμμετάσχουν όλοι όσοι επιχειρούν στον πρωτογενή τομέα, όπως στους τομείς των ξηρών καρπών, οπωροκηπευτικών, ς, ελαιολάδου, κτος, αρωματικών φυτών, κ.α.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση