Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τη Θεσσαλική μελισσοκομία συμμετέχοντας στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τη Θεσσαλική μελισσοκομία συμμετέχοντας στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Με στόχο την προβολή του πλούτου κι της μονδικής ποιότητας των μελισσοκομικών προϊόντων της Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει στην Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων και εξοπλισμού στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που θα πραγματοποιηθεί για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Στο περίπτερο της θα φιλοξενηθούν όλοι οι Θεσσαλικοί Μελισσοκομικοί Σύλλογοι προβάλλοντας στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των τοπικών μελισσοκομικών προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο με τη των φορέων του κλάδου, καθώς και μία σειρά από επιστημονικές ημερίδες.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα. Το αποτελεί τον τόπο συνάντησης των ανθρώπων της ς και έναν άριστο τρόπος για την προβολή του Ελληνικού μελιού τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο , που κατακλύζουν κάθε χρόνο τους χώρους της ς.

Στόχος και του 7ου Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των προϊόντων κυψέλης στο και στους χώρους μαζικής εστίασης.

Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση