Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών

Στις του 25ου Πανελληνίου Συνεδρίου έων Αγροτών που έλαβε χώρα στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λιβαδειάς Βοιωτίας, από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018, συμμετείχε η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας,  Γεώργιος Κορμέντζας, στην ομιλία του με θέμα: «Ο ρόλος της ψηφιακής πληροφορίας και της ευφυούς διαχείρισής της, στην μετά το 2020» ανέφερε ότι καθώς σήμερα οι αγροτικές ανάγκες ξεπερνούν την απλή γεωτεχνική στήριξη, η καθολική πρόσβαση στη νέα γνώση και την ενημέρωση αποτελούν τα βασικά ζητούμενα μιας νέας αγροτικής μεταρς, με ψηφιακό πρόσημο για τον πρωτογενή τομέα της χώρας.

Η συγκυρία δείχνει ευνοϊκή για μια τέτοια μεταρ,  καθώς α) από ς πλευράς, η γνώση, η και η ψηφιο ενσωματώνονται στα μέτρα της μελλοντικής ΚΑΠ ως καταλύτες για την επίτευξη των περιβαλλοντικών/κλιματικών στόχων της και την ενίσχυση της παραγωγικότητας-ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής γεωργίας, και β) από επιχειρηματικής πλευράς, οι σχετικές αναλύσεις δείχνουν ότι η αξία της ς της ψηφιακής γεωργίας θα φτάσει μέχρι το 2025, τα $ 4,3 δισ. σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση