Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Επιτυχής η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας
Επιτυχής η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας

Επιτυχής η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας

Με μεγάλη παρουσία των βουλευτών του Νομού, του προέδρου του ΓΕΩΤΕΕ Ελλάδος και εκπροσώπων πολλών φορέων πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Οι γεωπόνοι διασκέδασαν και γέμισαν ασφυκτικά το «Καπηλειό του » την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018.

Τυχεροί αποδείχθηκαν οι Κατσαρός Δημήτρης που κέρδισε το φλουρί με δώρο διήμερη διαμονή στο Ξενώνα «Λεωνίδας» στην Ξυνόβρυση προσφορά του Αναστασίου Λεωνίδα, ο Αποστόλου Κωνσταντίνος που κέρδισε ένα στερεοφωνικό συγκρότημα προσφορά του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας και ο Χαλάτσης Αρτέμης ο οποίος κέρδισε κρασιά του κτήματος Ρούσσας προσφορά της κάβας του κ. Παππαγιάνη.
Επίσης κληρώθηκαν φιάλες με κρασιά προσφορά του οινοποιού Τοκαλή Νικολάου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Λάμπρος Κωνσταντίνος αφού ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, ευχαρίστησε τους επισήμους τόσο για την παρουσία τους όσο και για την συνεργασία τους με τον Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Η ομιλία του προέδρου κινήθηκε στον άξονα της εξωστρέφειας που επιδεικνύει ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας τα τελευταία χρόνια και της άψογης συνεργασίας που έχει με όλους τους φορείς γεγονός που απορρέει από την ανέφελη συνεργασία των μελών του Δ.Σ. κάνοντας παράλληλα μια σύντομη αναδρομή στις ενέργειες του Συλλόγου την προηγούμενη χρονιά.

Χαρακτηριστικό και ενδιαφέρον είναι, ότι σχεδόν όλες οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ομόφωνες, ενώ οι πολλές συν με τους φορείς αποδεικνύουν την συνεχή και άοκνη προσπάθεια των μελών του Δ.Σ.

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας παρά την οικονομική κρίση ανθεί οικονομικά, χωρίς να λαμβάνει συνδρομές από τα μέλη του παρά μόνο αυτές που δίνει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων. Αντλεί οικονομική στήριξη από τα Ευρωπαϊκά και Κρατικά προγράμματα που συμμετέχει με απόλυτη επιτυχία σε συνεργασία με άλλους φορείς και το άνοιγμα που έχει κάνει στην κοινωνία.

Συν με φορείς άνοιγμα στην κοινωνία:

Ενδεικτικά ανέφερε τη συνεργασία με τους φορείς σε ημερίδες, ενημερώσεις, Ευρωπαϊκά προγράμματα: Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, βουλευτές Νομού
Περιφέρεια ς, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, Δήμοι: , Ρήγα Φεραίου, Αλμυρού, Ζαγοράς –Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Πανεπιστήμιο ς,
Επιτροπή Ερευνών, ευρωπαϊκά προγράμματα, Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ,ημερίδες συνέδρια, Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος,
Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Μεταπτυχιακά , ΓΕΩΤΕΕ, ΤΕΕ, Οικονομικό Επιμελητήριο, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Σύνδεσμος Βιομηχάνων,
ΑΕΔΕΠ, Δικηγορικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος, Οδοντιατρικός Σύλλογος, Φαρμακευτικός Σύλλογος, Εμπορικός Σύλλογος, Εργατικό Κέντρο Βόλου, ΚΕΚ, ΕΒΟΛ,
Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγχιάλου «ΔΗΜΗΤΡΑ», ΖΑΓΟΡΙΝ, Υπηρεσίες Γεωπονικού ενδιαφέροντος (ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΚΕΠΥΕΛ, Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου , κ.α.), Γεωπονικοί Σύλλογοι ς, Τρικάλων, Καρδίτσης, Φθιώτιδας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων .

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές Μαγνησίας Μπαλής Συμεών, Στεργίου Κωνσταντίνος, η αντιπεριφερειάρχης Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Ελλάδος Μάμμαλης Σπύρος, οι πρώην θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Κοπάνας Αργύριος και Κίτσιος Γεώργιος, η πρώην υφ Χρυσοβελώνη Μαρίνα, η πρώην αντιδήμαρχος Βόλου Μποντού – Τοκαλή, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην βουλευτής Νάνος Απόστολος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Μπασδάνης Αριστοτέλης, η πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ Καπούλα Νάνσυ,ο πρόεδρος του ΟΛΒ Σταυριδόπουλος Θρασύβουλος, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κλάρα Τίνα, ο και πρώην βουλευτής Μουτσινάς Πάρις, διευθυντές υπηρεσιών του Νομού και πλήθος γεοπόνων, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλαν η υφ Παπανάτσιου Αικατερίνη, ο βουλευτής Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλος και η πρώην υφυπουργός Μακρή Ζέττα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση